Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mario je porijeklom Klišanin...
JUG JE NASA SVETA STRANA PO lSLAMU ODABRNA! Udruzenje Navijaća Multietićni Manijaci
Pa kako sve da zavrsi na diskusiji usta.sha, bal.ija i cet.nika?? Ne mogu da vjerujem koji primitivizam!! Koshpicaru, drago nam je da ti vise ne navijas za ZELJU!! Uzivaj u metropoli i nadji sebi novi klub i furaj se da si navijac istog! Mario bio i ostao veliki igrac i covjek!
Mario nikad nije igrao za BiH jer ga je kao malog silovao komšija na grbavici-NEKI MANIJAK-PEDERČINA.
nele hvala na komentaru bas me boli ku.rac sta ti mislis..
Izgleda da je problem sto na Grbavici vise ne stoji Veselin Vlahovic Batko i njemu slicni,sve da i jesu \"talibani\" na stadionu kako volis da kazes bivsi navijacu Zelje,kladim se da bi bili sto puta manje zlo..a to sto vise ne navijas za Zelju,znaci da je Zeljo samo na dobitku..
sto manijaci likuju xD nije rekao najveca nego prva :DDDD al valjda se vodite onim prva ljubav zaborava nema :D a bas je ostavio velik vala trag u zelji :D isto ko i zeljo i manijaci na njega xD al sve u svemu dobar hrvatski nogometas ;)
Slusaj, ti si degen.erik. Prvo, kada nemas argumenata onda spominjes nekakve planine. Ja zivim u metropoli, a ne u nekakvoj planini, majmunči.no. Željo danas jeste talibanski klub, kakve to veze ima što ima nekoliko Srba i Hrvata koji tu igraju za pare, a ne zato što ga vole. Ko će da voli talibanski tim. Ima Srba i Hrvata koji igraju i u arpaskim ligama, pa to nisu srpski, već arapski klubovi, tako je i vaš mali željo talibanski tim, osama bin laden ponosi se sa njim. Pogledaj vašu tribinu i navijače... sve talibani!
http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Pipo/114970478518469?ref=ts
Ma ti si jedan mali iskompleksirani lik s neke planine gdje se jos živi po plemenskom sistemu! Nažalost dalekovodi i bežični internet dođoše i do tvog sela, pa moramo čitati takve \'\'umotvorine\'\' bolesnih likova! P.S. Pozdravljaju te Milan Ćulum, Lazar Popović, Srđan Stanić...Kažu nisu ni znali da igraju u \'\'islamskom\'\' klubu, ali eto ti si ih prosvjetlio!
Nekad bilo....! I ja sam nekad bio vatreni Zeljovac i redovno posjecivao utakmice kako kod kuce tako i na strani. Sada je Zeljo islamski klub kao uostalom i fc sarajevo ali ne sve samo svojom krivicom. Ima tu dosta razloga. Bilo kako bilo, vise me ne interesuje ni fudbal a bogme ni Zeljo a pogotovo neka nacionalna selekcija nekakvog boshnjakistana. Drago mi je pak cuti ako Zeljo u BiH pobjedjuje narocito kad je rijec o susretima sa gradskim rivalima.
iznenadjujuce je da novinar ovog teksta ne zna da je Mario Stanic zapravo počeo igrati nogomet na Ilidzi u F.C Igman... podatak koji mozes jednostavno provjeriti al\' hajd...
Tako je Mario plava Legendo : )
Zanimljivo je kako skoro svaki bivši igrač Želje govori lijepo o svom klubu. To je nešto što se ne može kupiti. Pade mi sad na pamet knjiga o Mirzi Delibašiću i Vahidinu Musemiću - Svjetla za daljine koju je napisao veliki željovac pokojni Slobodan Đurasović. Tu Musemić priča o lošem odnosu FK Sarajeva prema njemu... Različiti su klubovi Željo i Sarajevo...hvala Bogu dragom.
Koji je kr.eten ovaj usta.ša.... o čemu on priča, kao da je sa Marsa pao, to je danas talibanski klub!