Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaži, zadovoljni ste suđenjem, kao i uvijek! Poluvrijeme se produži i preko određene nadoknade, kada vama treba, a kada ste poveli, cijele tri minute nadoknade, umjesto bar 5 koliko ste se valjali! Ne znam samo koja je svrha vaših "uspjeha" kada Beus nema ingerencije u Evropi. Niste zanimljivi čak ni svojim Mostarcima!
@Dwekh Nawsha Zašto bi mi bilo krivo na očigledan kriminal? Zrinjski nije izgubio u Mostaru godinama ne što su najbolji, već što se služe svim sredstvima. Kome to sudija produži poluvrijeme i nakon što je isteklo pusti da izvedu još i korner? Pogledaj koliko faula je sudio Mladosti, koliko Zrinjskom? Krađe protiv Veleža, Sarajeva, Širokog, Želje, sve to na duši imaju "plemići" koji nisu ni "p" od plemića!
@D1N0.K pogledaj koliko je kaznenih udaraca sviramo Zrinjsjkom,a koliko je svirano nabrojanim tiimovima, pa će ti biti jasno koga se gura
PRIKAŽI ODGOVORE (1)