Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ekipe i javasluka :) sve bi oni meni na autoput C5 na kopanje
Majmuni, kakav Eliseu, kakav Eriksen??? De Jong postigao dva pogotka...
Manccini samo naprijed!Balotelli najboljii sii !!!
Jadan je Mancini strateg, ima sreću da ima vanserijske igrače, koji iz ničega mogu stvoriti pobjedu. Ta ekipa igra stihijski, nemaju nikakve izrađene akcije, sve se svodi na individualni kvalitet i trenutnu inspiraciju. A to u LP očito ne prolazi. Da City ima boljeg menadžera, uz ovakve igrače i finansijsku sigurnost, bili bi već sigurni u prolaz dalje u LP, u engleskoj ligi bi bili neprikosnoveni, a Džeko bi imao 15 golova na kontu.
Glasajte za Džeku : http://www.iffhs.de/?b002ec70a804f4cd003f09
http://www.sarajevoin.com/nogometin moja dnevna doza zabave
Ma Mancini nije nikakav trener glupendra konstantno rotira ekipu,retard zasto se neugleda na druge trenere,moras imat uvijek 11 igraca na koje racunas za pocetak ostalo treba da je zamjena ali glupendra se uzdize s time da kao kod njega se nikad nezna ko ce istrcat na teren zato i nisu uigrani pa konstantno mijenja i miksa ekipu ma da mu je neznam ti ko u ekipi kad je stalno miksas nema od te ekipe nista.Jedan jedini krivac je ON pa glupanu su doveli najbolje igrace koji trenutno postoje na svim pozicijama i on nezna stvorit pocetnih jedanaest koji ce uvijek pocinjati utakmicu izuzev kad su povredjeni.Njega treba eliminisat i City bi procvjeto.
j.e.b.o. klocu poturčenu n.a.n.u.
Drma se Manciju guzica, zna kad ovako nastavi da je noga iz Citya. I treba, nek dovedu nekoga ko ce malo bolje organizovati ekipu. Zna se da kupovina skupih igraca ne vodi titulama nit garantuje 100% uspjeh pa ces se druze Manci morati malo zamisliti...
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job.ba
http://www.renesansnakraljevstva.com/
Pa imaju ekipu koja je na papiru barem 5 puta vrijednija od Ajaxove, i nesto se zale na sudije.. Pa trebali su ih prosut ko rizu kakve igrace imaju
Sudije seru cisti penal nisu dosudile DOKLE .-- mijenjati celne ljude u FIFI .
Ma ovaj Mancini je prvo rute od covjeka a drugo kar..a od trenera. nije da mu je ekipa ko u Barcelone al jbt morala je uzeti 6 bodova protiv Ajaxa... Fali im jos sredine terena npr Pjanic, Modric, Gerard... i dobar trener.
davno si trebao da letis pasaaaa!
Manchini shupcino
uuuhuuu vikao šef na naše mjezimčeeeee buuu huuuuuuu bo vas džeko a vi njega