Nakon ispadanja iz Carling Cupa
0
Mancini: Penal na Džeki je bio 100 posto
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kupit cu danas loptu i poslati je agueru nek je nosi kuci i samo neka bude njegova
brate prosli put si na guzove izborio penal sa igracem u 95 minuti koji je hladno trebao dobiti crveni i biti poslan u zatvor zbog starta koji je napravio... sve se vraca sve se placa...
Volim ovog Dzeku najvise od svih fudbalera, al kad vidim ovoga..samo da ga smijene i super ce bit..kad god neka ekipa igra brzo sloptom protiv Citya oni nemaju rjesenje i gube
Nista, haj kod Murinja, i on ima nesto protiv sudija. Pa im napisite jedno zajednicko saopstenje. Nadam se da ce i Real i MC na kraju sezone biti drugi. Sramota su za fudbal oba kluba.
Mogli ste se barem malo potruditi i staviti video intervjua koji traje oko 2 min. sa Mancinijem Ali neeeeeee.. Zašto da stavite video da ljudi vide kako ne znate prevesti sa engleskog.. Glup.i ste. Do bola.. http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/mancini-nad-dzekom-je-bio-penal-200/73133
ye6o ti turčin babu i djete u anus
City los, igraju kao preko k..ca. Treba njima strog trener, Mancini je obicni kicos. Ako City osvoji titulu, onda je EPL smjesna liga. Dzeko sem gola, slab. Primanje lopte i kretanje lose, tek nakon gola poce nesto igrati. U duelima sa Skrtelom i ostalim panjevima iz odbrane, isto tetka. Inace svi igraci City-a su nekakvi mekani u duelima, igraju kao curice.
Ja cit\'o da je 200 % siguran :O ko koga ovdje laze ?
cuj drugi gol bio glup, ti si glup stoko jedna, idi se osisaj
Vi ste nam specijalitet, vas cemo pojesti na anfieldu, njammmmmmmmmmmm
šuš turčine.
@@ ,, \"dobro je ba ne ofiraj se...mogla je barselona 5 komada primiti sinoc..bolje šššššš \" mogao sam i ja neki dan dobiti na lotu, falila mi samo tri broja. : )
Svi jedva čekamo da odeš žabaru d.r.o.l.j.o arapska
ee moj City,od Losserpola izgubit HAHA\' man.utd drobit ce na Anfieldu GGMU
Kolarov najbolji u City-ju
zaista , mislim da je bio penal .. udario ga je po nozi i oborio na zemlju ...
Treba ga otjrati iz kluba, do sada je izgubio već tri tofeja !!! Liga kup, FA kup i liga prvaka nepovratno otišle za City !!!!!