Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne idi nigdje matadore !!!!
Ko vam je sad Gregucci? Pocnete pricat sta je De Laurentis rekao, a zavrsite sa Greguccijem...
@juju potpis a mancini ne zna sta ce sa sebe, ima 5 napadaca al ce dovest jos jednog.. nije normalan hajvan koji ga placa da sjedi i izmislja u citiju
Kako je ovaj zabar glu.p..lik ima 4 odlicna napadaca a veze nema nikako in bi jos napadaca dovodio... TREBA TI PLAYMAKER..
Kad je Modric placen skoro 40 mil, ovaj onda vrijedi bar 10 puta vise
Ovo sto shity radi je isto kao kad ja igram Managera na mobu pa pocnem kupovati one "najbolje" igrace ,i uvijek dodam jedno 20-30 mil. vise ,samo da bi prihvatio... Cavani je 35M na Transfermarkt-u.