Repriza Lige prvaka
0
Manchester United uzvratio Barceloni
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pojeli ih :) UNITED!
uh mogu mislit kolko im je drago sto su ih pobjedili u prijateljskoj...
http://www.youtube.com/watch ?v=yrgYmpxZeD0 j e b o to nasa zastava na 2:49(ljiljani) i na 5:30 ova sadasnja u desnoj strani
Viđu ovog što se upalio! Ha ha ha. Je li ti to toliko godro radi pobjede? http://www.youtube.com/ watch?v=IDHiDdxSFW4 http://www.youtube.com/ watch?v=x3lq0E3CLd0
Manchester je definitivno sada bolji od Barce..Do sinoc sam navijao za Barcelonu,ali nakon sto sam vidio Nanija i Wellbecka,moje srce kuca za Manchester United.. Pozdrav sa Ilidze za raju na Grbavici..Pusa za Emketa,mog idola i najveceg ljubitelja Manchestera..
Hajde recimo \"Barva\" .... Sramota!!!
Manchester igrao s B ekipom , Barcelona igrala s B ekipom , Manchester pobjedio i kraj price , sto se uvijek morate svadjat , ionako vas 90 posto ovdje uopste nije ni gledalo utakmicu , tako da bolje da sutite i ne komentarisete ;)
U finalu LP je igralo 6 igraca Barcelone: Busquets, Valdes, Abidal, Iniesta, Pedro i Vila, a za Man Utd su nastupala 3: Vidic, Evra i Rooney. Ne znam ko je ovdje igrao sa B ekipom.
Jedini zanimljiv trenutak na utakmici je bio kada je Kobe Bryant ustao sa svoje pozicije i laganim korakom krenuo prema izlazu da pojede Mc Donalds.
U finalu LP je igralo 6 igraca Barcelone: Busquets, Valdes, Abidal, Iniesta, Pedro i Vila, a za Man Utd su nastupala 3: Vidic, Evra i Rooney. Ne znam ko je ovdje igrao sa B ekipom.
samo dvije stvari: - starkelja Oven dok zabija gol, sve mi je jasno - pa hajduk je odigrao nerjeseno sa barcom sto nebi man utd pobjedio stvarno ste jadni, hahahhhaha. BARCA JE NAJBOLJA NA PLANETI, TREBAJU ICI NA MARS IGRATI.
U finalu LP je igralo 6 igraca Barcelone: Busquets, Valdes, Abidal, Iniesta, Pedro i Vila, a za Man Utd su nastupala 3: Vidic, Evra i Rooney. Ne znam ko je ovdje igrao sa B ekipom.
ova je puno vrijednija pobjeda od one u finalu valja malo popularizovati fudbal u americi
Bezveze utakmica sa bezveznim sastavima revijalnog karaktera.Sad je najsmješnije što se ovi navijači Manutda lože i pale o nekoj osveti a utakmica bez ikakvog značaja.Kao eto oni su nas dobili u finalu lige prvaka a mi smo ih poderali u Americi .Smiješno.Hahahahahahahaha!
Villa Busquest Pedro Iniesta Abidal Valdes Affelay itd....to su igraci koji su sinoc igrali od prve minute i koji igraju koliko ja znam u prvoj postavi...samo je falilo 3-4 igraca a logicno cim nema messsija oni se uspanice ....a mogu jos dodati ovo: zar je za manchester igrao u finalu evans, young, de gea,welbek,cleverly, smaling,fabio ...cak i owen ...ma daj ba... PS. Rooney je izasao nakon prvog poluvremena ....
Svako onaj ko je gleao utakmicu vidio je da se Manchester svih 90 minuta branio sa 9, a nekada i sa 10 igrača. Zar je to cilj prijateljskih utakmica? A ovi komentari da je Manchester igrao u oslabljenijoj ekipi nego Barca i da ih je rasturio su priče za malu djecu, onog koga zanima a nije gledao sinoć, slobodno može pogledati snimak pa vidjeti kako je to UTD \"poderao\" Barcu sinoć i sa kakvom su ekipom igrala oba sastava.
svaka cast manchester united-u konacno su pobijedili barcelonu,mada to je bila 60% barcelona B hahahahahha