Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
doce nam i ja taj \'VELIKI\' real il barsa u finalu pa ce se vidjeti da manchester nije tu slucajno ni radi srece neke ! ...ipak prvi u engleskoj koja je najteza,najduza i najjaca liga svijeta,sad finale lige prvaka nisu male stvari ! (: GLORY UNITED !!!
Ryan giggs tearing you apart since 1991
Sinoc je manchester igro ko na playstation-u :D hahha
Odavno nije vidjena veca dominacija na fudbalskim terenima...Volio bih da u finale prodje ta Baarselona i njena igra kratkih,pederskih pasova,pa da im lice u lice pokazemo ko igra najbolji fudbal...Samo steta sto nece igrati u finalu jer ce ih veliki Murinjo veceras poniziti ponovo kao prosle godine kad ih je ponizio sa Interom....Dominiraj!!!!!!!!!! GLORY GLORY MANUTD
mrzim man u, ali treba im skinuti kapu. stvarno su dobra ekipa, sa tako malo zvijezda i veoma malo previse placenih fudbalera. sjajan sistem igre, disciplina, psiha... svaka cast, iako napominjem da ih mrzim pomalo. na kraju, treba skinuti kapu i velikom alexu, kojeg isto tako ne gotivim, ali je stvarno najveci. kad ode, man u vise nikad nece biti sto je bio s njim. iskreno se nadam da ce poderat bilo koje od ovih spanski futavaca
Arjen ce ove sezone u Euroligi zaigrat :D
ja mogu samo da kazem Arjen Robben!
WAYYYYYYNE ROOOOOOOONEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYY
Man. UTD nema šta tražit protiv španskih timova. Barca ih prošli put otresla ko šljivu. A tek ovaj mladi Real šta bi im počinio. Pf..
Nemanja...ooooo he\'s from Serbia, he\'ll kill yaaaaaa:))) GGMU
Igra Giggs k\'o da mu je 35 :D!!!Daj nam Spance da se igramoooo...
Manuel Neuer - najbolji golman SVIH VREMENA !!!
Ocekivano
Neuer-pravi GIGANT! Moj nasljednik :)
Jednom je stari dobri Bobby Charlton rekao: 90% ljudi u Engleskoj navija za Manchester United. Ostalo 10% laze! :))
meni je samo jasno zasto neuer ne moze vise biti u schalke-u . o&o
a ja cuo da je Dzeko gay ?!!!