Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To bi bilo odlično, nadam se da će otić\' u United, isto tako se nadam i za Vranješa, naša 2 reprezentativca u u meni najdražem klubu :)
ja sam cuo da je barcelona pripremila pare za begovica, dzeku, ibisevica, pjanica...i za susica kao menadzera
Hasagić>Begovića 2009-2011 Begovic>Hasagić 2011- ako cemo iskreno,sad nesto pljujete po Hasagić frajer je bio prejak golman od 2002-2011 dok je brani za BIH zato ne serite,al je Begović sad 1 i mlađi je al Keno ce uvijek biti moj broj 1
Danas naš BiH AS ASmir Begović nije primio pogodak ni protiv Aston Vile,tako da mu je to još jedna preporuka za Manchester U.Imamo jake igrače i jaku reprezentaciju a svi skupa još uvijek napreduju.To je fantastično. LJUDI ŠDETITE PARE ZA BRAZIL 2014 TO SE DOGAĐA JEDNOM U ŽIVOTU!!!
dzeko-bayern ibisevic-inter pjanic-barcelona begovic-manchester utd lulic-chelsea vranjes-besiktas ko je sledeci koga ce glupi novinari prodavati
Divi levata svi sada nesto lafo gotive Begovica, a kada je Pape nakon Slovacke gurao Hasagica svi ste ga pljuvali beprincipijelni nepoznavaoci!
Osim što je Begović odličan golman, savjetujem mu da se malo ugleda na Beckhama i da unovči svoj manekenski izgled. Eto toliko :)
iskreno, s njegove tačke gledišta to bi bio fantastičan potez. s druge strane, koliko ih matori rotira ne bi se naigrao i ne be imao kontinuitet u igri. treće, odbrana Manchester United-a je s*anje, moraj uda daju po 3 ili 4 gola da bi pobijedili. Begoviću bi bilo najbolje da ostane u Stoke-u još bar godinu dana (ako ne i više) pa da može da bira između velikih klubova. Za njega bi možda najbolja bila Italija.
TOOOOOOOOOOOO LEGENDOOOOOOOOOO TOOO KRALJU NSD KRALJEVIMAAAAAAAA
Naprijed Bega zelim ti sve najbolje da uspijes bolje od svih i da budes ugled na golovima. Sretno
Hajde nebil\' Bog dao..
uniteddddddddddddddd
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job ba
Jesu to oni firauni što ih cijela Britanija zove Scum United?
A ja cuo da ti se m.a.t.e.r. plaknula i pripremila za O\'Brezanija
hajde beguna da budes novi van der sar a ne bih se ljutio da budes i ko šmajhl....
Begović pretenduje da bude najbolji golman kojeg smo ikad imali. Živi bili pa dočekali, zamijenit će Kasiljasa u Realu.