Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Truba...na jedvite jade vazda pobjeđuju...kad su tako \"jaki\" kad ce \"razvaliti\" neki klub...
Jest Jest Arsenalu ne valja teren Looserpoolu ne valja sudija mislim prihvatite sportski poraz i cestitajte United-u na prolazu da nije sviro penal neko bi dao drugi a karton je bio cist ko suza. GLORY GLORY MAN UNITED AS THE REDS GO MARCHING ON ON ON!!!
ove sezone bez poraza u lp, pl i fa cup-u a eto protiv 12-o plasiranog liverpoola sudije odradile pobjedu.cccc jeste i vi! protiv evertona od 1:3 do 3:3 u sudijskom vremenu. 1:1 protiv birmighama nakon upitnog skoka i spustanja lopte rukom. al eto sudije pomazu a mrze liverpool koji je super jak al nema to zaledje u sudijama. cccc.
Berbatov se dobro naucio od Kristine Ronalda!
@ Old Fartford - to se ne zove ljubomora klocu nego gađenje ;) Ne zovu vas đaba Cunt Utd.
Vafanculo! City kupuje igrače, Utd kupuje sudije.
cuj Manchesteru se poklanjaju pobjede, start je bio za crveni, a prije toga kako je gerrard isao na chicharita, dosta vise, howard webb je trenutno najbolji sudac na svijetu i psst! GLORY GLORY MAN UTD!
potpuno si upravu ja navijam za liverpul i stvarno priznajem ovo nam je vjerovatno najgora sezona u istoriji ali mančester bi se nalazio miljama daleko od 1 mjesta da nije sudija .to je strašno pa sramotno je kako gotovo svaku tekmu u pomoć rupajtedu uskaču sudije. 90 posto utakmica ove sezone mančester je nezasluženo dobio bez pretjerivanja ali neka doći će i liverpulovih 5 minuta kad tad ko čeka taj dočeka . pa ćemo onda vidjet crvene đavole
A kako je wolfsburg igro?
Sexy Bosanke :)) http://www.youtube.com/w atch?v=D8Cy5lOWPKk Molim vas like i komentirate !! :)) Hvala unaprijed
@@\"@@@@p... nahranis li ti gladnog komsiju kad napravis sebi rucak???
Smjesni su loserpoolovi navijaci, nisu centra presli u cijeloj utakmici, a krive sudiju hahaha sramota.... smjesniji su i od dijamantovih fanova! Koliko su samo srece imali da ne dozive potop!
Nek\' je sramota \"šeika\" kada ulaze milione i miliarde u gluposti (nogomet) a vise od pola stanovništva svijeta gladuje! Gadi mi se od njega i njemu slicnih (abramovic itd.), ali me samo tješi što znam da ce ih Gospodar Svjetova pitati na dan na koji se nece gledati zarada u parama nego u dobrim djelima i ISKLJUCIVO po njima suditi istima, kao i svima ostalima!
Ja sam dobio lovu od Fergusona i opet završio posao.Samo ovaj put me Fergi zahebao.Dogovorili smo se da mi plati 50000 funti a isplatio samo 30000 mamicu mu lopovsku.
bolje drugi uz pomoc allaha, nego prvi uz ljubav i pomoć vlaha