Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Van Persie je samo jednu sezonu cijelu odigrao bez povrede, i to proslu. Svaki napad Arsenala je zavrsavan tak osto se njemu morala dodati lopta. On nikad nece ponoviti sezonu bez povreda, i sezonu sa 30 golova. Arsene majstore, uzmi budalama Dzeksona i jos nek ti doplate za tog wannabe klasnog napadaca iz holandije.
Pametno. Oni koji misle da ce Van Persie opet imati sezonu kao proslu su ludi.
Sto Arsen zna izvuci pare budalama ...
ali sta ce im, imaju dzeku aguera teveza balotelija , i sta ce im on svega vam, kako su glupi ti arapi majke mi, da te bog sacuva ! ja bi njih sve izbacio iz fudbala, ili bi uveo onoliko koliko zaradis mozes potrositi, a ne od naftin polja kupuju igrace !!!!
kupit ispovrijedjivanog igraca od skoro 30god i platiti ga 30miliona i uz to dati mu sedmicnu platu od 150.000 je vise nego smijesno....evo smijem se...hahahahaha
Commi je ljudi pacic. Papi papi papi papi okolina sva, od malog smrdljivog naseg COMMIJA.. Commi ovo cu ti pisati jer si se poceo praviti previse pametan. Postujem ja komentare, ali kada se neko ufura (kao da je prepametan) onda brate COMMI slijedi ti ateriranje. MIslim da ces mijenjati nick, pa ces se vracati. U sustini neces znati kako ces se ponasati. Moj ti je savjet da malo se spustis na zemlju jer postajes PAPAK.
imal mesine kake za rostilja?
dodji ti u Juventus, bice tutula i za ponijet, , svakako ce bit glavna faca u napadu,,,Vise je dao golova nego svi zajedno hljeb ovi u Juventusu... U city ces se gurat s Aguerom, Tevezov, Balotelijem, moguce i sa Dzekom, a vamo ces bit gazda :) Fino alla fine Juventus ! ! !
mislim da je ovaj van persa prosjecan napadac, s obzirom na efikasnost mora imati 20 sansi da da jedan go ne znam jos nikoda da ga toliko filuju pasovima i da se moze toliko izpromasivat