Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kominizam je bio dobar lijek za ovakve pojave... ... Ovi mafiosi bi tucali kamen na Golom otoku... Ehhh....
A volio je mafija na terenu, davio trenera u sred utakmice ko juce se sjećam ! Neka tako im treba, svima koji mafijaju psuju i glume, od Dzeke Ibre i svih koji su to reprezentirali !
hehe...ovi valjaju milijune, vjerovatno i milijarde i kao traze od ovog 'mesera' sto glava. Njima 80 000 kao meni cevapi kod Muje.
Ova grupa je toliko mocna, neki krugovi kazu mocnija i od Cosa Nostre i oni sigurno nemaju potrebe bez razloga da iznudju novac ovako poznatim ljudima, posebna stvar je ta da je ova grupa cisto italijanska i poznata kao veoma patriotski nastrojena, Gatuso je bio veoma cijenjen igrac kako u Milanu tako i u repki Italije, to sve govori da su ga sestra i zet uvukli u nesto iskljucivo svojom krivicom.
Kriptogram = Sherlock Holmes za klix raju.