Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
miraleme dijamantu,samo nastavi tako,voli te BIH
Pjanić je Lyonu pola ekipe, bez njega ne mogu konkretnu akciju napraviti. Svaka čast momak.
Pjanic je bio izvanredan!
padoh sinoc na kladionici za 60 KM na barci, fuj gadova, prodali rusima 100%, a kad smo kod liverpoola pogodio sam kvotu 31.0 KM iz keca u dvicu (1/2) :) i treca stvar nije mu cetvrti uzastopni nego PETI!!!
PJANJIĆ JE ODIGRAO - MAESTRALNO!!! HVALA BOGU, PJANJIĆ JE SVAKU TEKMU SVE BOLJI I IZRASTA U VRHUNSKOG VEZNOG IGRAČA.
Bravo LAVOVI,bravo Miraleme Pjaniću.Liverpul mi je inače drag klub,ali Ćirin sin je Ćirin sin:) Bravo i za Rubin Kazan.Oduševio me njihov trener Kurban,kralj je učio dove čitavu utakmicu sa tespihom(brojanicom)u rukama...GENIJALNO!!!
hahhah 1-2 xD barca - rubin
Bolje da ste napisali da je poražena Baracelona nego Što ste napisali da je poražen Liverpool