Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Magath i Völler su u pravu, pogotovo Völler, Bundesliga nudi puno ljepsi fudbal od EPL. U Engleskoj je fudbal atletika, nema tamo lijepih poteza, sve je u nekoj frci, trci, krkanski fudbal.
što jest jest, ovde se bar još uvijek nazire sportsko nadmetanje koje u drugim ligama nema. Danas se sve vrti oko para, pa i u njemackoj su pare bitan dio sporta, ali su ljudi opet zadržali koliko toliko sportski duh.
Da je atraktivna vala i nije,ali da su skoro sve ekipe izjednacene,i da svako svakoga moze dobiti to stoji :) A i milina cuti bubanj i NAVIJANJE na TV-u...
bundesliga je najatraktivnija liga uz španjolsk...za 4-5 godina nijemci će bit na vrhu
valjda je potcjenjuje, ili ovdje ne vazi palatelizacija?