Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je da Liverpool uze ovo, da ne izgube kontakt s top 4. Sad su jos uvijek 'samo' 5 bodova iza 4. a ima jos cijela polovina sezone igrati. Origi dobar bi, bolji od Benteke, pa se povrijedi, al onda Benteke ga zabi, pa mozda mu da to malo samopouzdanja pa pocne malo vise trcati i brze se kretati u napadu i inace. A ovo moze bit i nezgodno za City, sad ce bit Mhrez i ostali jos vise motivirani za utorak, i volio bi da barem uzmu bod City-ju.
Chelsea, penal yebiga, mogli su dobiti ovu, ko navija za njih, a West Ham opet nerijeseno, ko zna koji put, i protiv zadnjeg, al nikako da padnu na tabeli, vazda stoje i cuvaju poziciju, i pored tolikih nerijesenih, samo su 1 bod iza Liverpool i 6 iza 4. mjesta. A i Stoke ih stigo, isto bodova, imaju talentovan, nezgodan napad, Shakiri, Bojan, Arnautovic, i svi ti timovi i Palace itd. mogu na 4. mjesto, a ima se jos ovoliko igrati. Good stuff.
nema nista od ovog chelseja dok ne izbaci iz ekipe srbe, oscara i cahila, panjevi mrtvi
Eto novi trener opet isto, nije uvijek do trenera nego lakse je otjerati jednog covjeja nego 11 igraca ... I da otjeraju Garciju iz Rome ko da bi Roma proigrala kad se niko ne trudi.
London is red,Manchester is blue,Chelsea are going to Football Leauge Two
Topi plastiku
Uzeli su prvu ekipu na tabeli ali zato se kiksati protiv tima iz donjeg dijela tabele, eventualno se od Livera moze ocekivati nesto od iduce sezone dok se pojacaju i dok Klop to poslozi
Benteke kloc belgijski