Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ni marke joj nebi uzeo
Kome je ba ona lijepa vise, nadigla se hampa oko njene ljepote, u tramvaju od Carsije do Marin-dvora vidim bar 10 duplo ljepsih ...
A protiv Crystal Palacea im je isto nešta sfušerila i Chelsea neće na zelenu granu dok se ne rješi dr.Eve.
esed radeljas za predsjednika drzave😑😣😠😠😬😡😡😢😴😅😊😀😃😃
Koga ce sad Ivanovic da taslaci ?
Tebe jer nema koga drugog.
da, ja sam inace doktorica u celziju
Ja ne znam zbog cega se doticna toliko forsira kao "lijepa". Pa ima ih 100 puta ljepsih i zgodnijih. Fakat ste dosadili.
evo ima mjesta kod mene
O vi novinari sa klix-a. Zasto se vi izjasnjavate ko je lijep ili nije "lijepa doktorica" ma nije to vase da opsujete ko je lijep a ko je ruzan. Bas te amateri.,a trbali bi biti neutralni,nije vam to prvi put.
Treba ovoj djevojci dati zlatnih kašika zaslužila je !
Zna se ko je gazda u Chelsea-u, sa njim se kacis i letis. ..
glupo žensko, rezultat se lomi, ona trči i zaustavlja igru
nije bilo potrebe da ulazi, vidio si da se odmarao
Young Chelsea doctor Eva Carneiro with black man at kitchen
Sad moram mijenjati tim za koji navijam. Samo ne znam gdje će, ne bi valjalo da ode u FK Sarajevo.
Malo si me smirio, Željo mi je mrvu draži, mada sam davno prestao gajiti veće simpatije i prema njima otkako klize nadolje, gube ljudski lik i neriješeno igraju sa Sarajevom.