Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim vidite članak o Kusturici ili razgovor sa njim a da nam ne dozvoljavaju komentar predlažem da taj članak ne čitate ni po koju cijenu. Ja nisam htjela pročitati jer čim nam ne daju da komentarišemo znači da nam hoće pustiti nešto ,,na mala vrata, znači podvala je u pitanju. Ko je pa Kusturica da ga tako štede. Koliko se sjećam on je davno crk'o ali povremeno vaskrsne zlo zla.
Pudlica velikosrpske politike. Dodik ga voda po svojim predizbornim skupovima, nedavno govorio na skupu Vučićeve stranke. Ili je ucijenjen ili to radi za pare...kako god, ovi s BHT-a što ga promovišu nisu normalni, i klix s njima isto.