Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igva vi Kavlos još za Veav Madvid? Igvao je dok sam ja bio na svobodi. Hava Madvid!
igra,igra ma nisi ti dugo u ag-u :)
Izaći ću dok mi Niković svedi papivovogiju pa ću ići s njim da gvedamo nastupe vepvezentacije Vepubvike Svpske na aveni u Vaktašima najvećem stadionu u VS sa 80.000 stovica
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Play Station 1, njega u špic i pobjeda je zagarantovana
Veliki Fizicar svaka mu cast!
SRETAN ROĐENDAN NAŠIM ZMAJEVIMA, ASMIRU BEGOVIĆU I SEADU KOLAŠINCU
Iskreno BH reprezentacija me uopšte ne zanima.Ali bih volio da prođu samo zbog ovog lika.Uvijek pozitivan, nasmijan, susretljiv.Pravi sportista.
Spako SAndzaklijo jedan! Sta ti kaze babo, sto nikad ne kazes u javnosti da si iz Sandzaka!
Kao da je to nesto cime se treba ponositi....... hahah salim se, ali morao sam. :)))
spaha je rodjen u dubrovniku i prije ce biti hercegovac nego sandzaklija, to sto mu je babo iz sandzaka nije uvijet da mora biti i on... a sta i da jeste... spaha je nas zmaj taman da je iz osake a ne iz sandzaka, sta on ima ikome da prizna odakle je kad je vidio svijeta koliko prosjecan bosanac i sandzaklija zajedno nece da zive triput...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
legenda
hej zamilsi da prodje jos Costa Rica. PA oni svi prodjose. Brazil Meksiko, Argentina, Urugvaj, Chile, Costa Rica, Columbia. Imal uopste da neko nije proso`?
Kad ovo vidim odmah znam da gubimo.
Nakon utakmice Hrvatska-Kamerun u Fojnici u BiH napadnuti su maloljetnici u dresovima hrvatskih reprezentativaca. 'U Fojnici su poslije utakmice pretučena djeca, samo zato što su Hrvati. Ne od vršnjaka, već od starijih mrcina', rekao je jedan Fojničanin za Klix.ba.
Fojnica je jedna primitivna sredina. Fojnica je na kraju svijeta .
Ako ti ovo R. Carlos kaze, onda si igracina.
Al' se raja druzi..te fb..te kafa sa carlosom..sutra cemo pobjedit al' u dzuzdanu
KRALJEVI! ! ! !
Carlos rekao Ramosu: "Ja sam Spaha za tebe" :)
Carlos legenda imam njegov dres
Veliki igrac Roberto Carlos u njegovo vrijeme si igrao ljepsi fudbal, ljepsi golovi su se davali, nema vise golola sa 20-30m sad bi svi da zabiju sa 5-10 m..Lijepo je vidjeti naseg Spahu.. SPAHA JE NAS CARLOS !
al nema vise sto jeste jeste, slabije se daju golovi sa te daljine ! Hajrovic vraca taj ljepsi fudbal :)