Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se odmah sladite, čuj bez veze igrač, nek si ti neko i nešto..kako odmah lupamo po našim..a da si se malo nformisao, znao bi da su sinoć bili predstavnici Chelsea, koji su tu radi Lulića, i vjerovatno je trener dobio instrukcije da ga stavi samo kratko, da bi mogli zafrkavati u eventualnim pregovorima oko njegovog prelaska..
http://www.youtube.com/watch?v=O54sixsrDA4&feature=related smarate s alenom halilovicem, sto nikad ne obhavite ovaj clip i o ovom momku, koji je cak mozda i bolji od alena!!!
PITARI ZA KOGA STE NAVIJALI OD \'21 DO \'46 ? HAHAH PITARSKA JE TUGA GOLEMA!!!
SVI GOLOVI NA 4 FUDBAL .COM
Haha bezveze igrac,za nase lige Bogami.
kol´ko minuta?