Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ETO BRACO STA NAM MAFIJASKA UPRAVA I BORDO NEPRIJATELJI URADISE..!!! MOMCI, KOJI NISU PRIMILI PLATU VISE OD SEST MJESECI, GINU NA TERENU I OBEZBIJEDE NAM EVROPU A MAFIJASKA UPRAVA PARE NAMIJENJENE ZA PODMIRENJE DUGOVA POTROSI NA AVANTURU SA PLISEKOM, ZIMOVANJE NA PAHULJICI, PUSTANJE U BESCIJENJE KOJASEVICA NA KOJEM SMO SAMO IMALI GUBITAK 500K EURA. SRAM VAS BILO MAFIJASI U UPRAVI I BORDO NEPRIJATELJI, POKRALI STE PARE IZ BUDZETA A MI SAMO RADI 200.000 KM NECEMO VIDJETI EVROPE.. NEKA VAS JE SRAM, ZA HLJEBA NEMALI...!!! A VI BRACO PO BOJI OPET KONTRA MENI, ETO VAM VASEG SELIMOVICA, IRFANA, AMIRA, PA LICENCU NECEMO DOBITI NI ZA STO GODINA, VODITE IH SEBI KUCI NEKA POKRADU I VASE KUCNE BUDZETE PA DA NA PROJI ZAVRSITE KO I VECINA NASIH PRVOTIMACA.. PISEM OVO SA MOBITELA SA KOSEVA I PLACEM KO DIJETE STA NAM URADISE, DA OVAKVOJ PUBLICI USKRATE EVROPU KOJA NAM JE JEDINI SPAS U SLJEDECOJ SEZONI...OJ TUGO GOLEMA STA NAM RADE MAFIJASI...
Odlicna partija cim smo se rijesili briga oko Evrope. Steta sto nam u avgustu prosle godine odmah nisu rekli da cemo od Evrope moci samo u Hotel Evropu, inace sam siguran da bi ugrozili i dimitrijevice.
@BRK Hajde cekamo hoce li ili ne, evo P.i.p.o doveo svoju mamu i moli da je primimo kako bi nam prala dresove za mlade salame. Ima posla i za tvoju mamu, pa pozurite! Cekamo ti mamu, P.i.p.o je svoju mamu zaposlio, ugledaj se na svog idola P.i.p.a!
Hajd\' dođi meni, da j.e.b.e.m. i tebe i tu tvoju ma.terešinu brkatu. Hoš\'???
@BRK Jesi li pito mamu? Pozuri ima dosta prljavih dresova, a i mladih salama, pa ako je horna dovedi je u svlacionicu, cekamo je!
Krkane, to ciganisanje čuvaj za kuće, ovaj grad je ipak mali, gdje ako imaš poznanike vrlo lako saznaš neke stvari unutar kluba. Ako ne vjeruješ meni, pitaj igrače, ako ih uopšte i viđaš, jer po stilu pisanja rekao bih da si na nekoj čuki, nisi ti grada godinama vidio.
MANIJACI STJERAM - K U R C I N U - U USTA VAM M.A.JC.I .
@bolo Cudi me da jedan Zeljovac prati tako pomno desavanja u FKS, svaka cast! Pitaj svoju mamu hoce li ona da pere kada tako fino lazes, reci joj da ce biti placena u salamama igraca. Vidi sa njom, pa nam javi!
Evo pošto sisa, pardon, bolo ne smije da odgovori na pitanje, ko pere operemu fk Torpedo, ja ću mu reći. Peru ih sami oni, jer je oružar (čovjek koji brine o opremi) u štrajku, nije čovjek primio plate ne pamti. Divovi haha..Ne možete čovjeka platiti da pere igračima dresove. Joj kluba i kyrca u p.m. A tek ćeš siso da vidiš raspada sistema nakon drugostepene komsije, kada će vam se samo potvrditi, ono što već svako zna, da ne možete ići u Evropu. Uživaj siso i pametuj na internetu o dragom Dini, Irfanu i ostalim klošarima koje zovete Uprava!!
jesam pametan, u mom klubu je bio psiholog Radovan Karadžić, ja slijedim njegovu ideologiju. U zadnje vrijeme jedan od naj likova koji su obrazovani je ZIJAD BLEKIĆ, on je jako načitan čovjek i pametan. Idem njihovim stopama, sada kad upišem srednju školu, neću imati toliko vremena da pišem svoje gluposti po internetu jer ću morati da učim. JA SAM SAMOPROZVANI NAVIJAC I JA SAM SEBE HVALIM, STO GOD NAPISEM JA SEBE POHVALIM DA SAM NAPISO NESTO DOBRO, IAKO JE TO VEOMA GLUPO . PISEM UVIJEK JEDNE TE ISTE POSTOVE ZATO STO SAM TO PROCITO NA JEDNOM FORUMU I RADIM SAMO COPY-PASTE. LJUDI ME ISMIJAVAJU ALI JA IH POKUSAVAM UBJEDITI DA SU ONI SMIJESNI, NE IDE MI BAS DOBRO, AL HAJD JA MISLIM DA STE VI SVI GLUPU, A VI SVI MISLITE DA SAM JA GLUP... KOJI STE VI GLUPANI...
NARAVNO NA KRAJU : MANIJACI STJERAM - K U R C I N U - U USTA VAM M.A.JC.I .
NARAVNO NA KRAJU : MANIJACI STJERAM - K U R C I N U - U USTA VAM M.A.JC.I .
zašto nema više hz na tekmama sinoć lijepo vrijeme sve i opet jedva 3 000 manijaka na jugu svaku utakmicu bude 3000
Tako je to kada ih nemas. Ne moras se pravdati... I takve kao sto si ti je Bog dao iz nekog razloga.
@bolo Joj ti priče....., da si se ranije rodio naša bi bila cijela bivša Yuga, nedostajao nam je jedan takva TARZAN......, dijete smiri se i prestani glumiti nekog heroja....., takvi heroja ima u svakom vrtiću..... Ne želim više komunicirati, internet je za ljude normalne koji imaju normalnu priču, a ta priča nema veze sa NORMALOM i sad stvarno mahanje do tvog ozdravljenja.........
Provjeri pa se javi http://www.iqtest.com/
nisam ja toliko glup, ja samo pišem glupe komentare