Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahaha
Primitivac poštuje pažnju i lajkove na društvenim mrežama, da poštuje klub ovo bi uradio diskretno i privatno a ne snimao.
Kouli pazi da ti Terry ne zajase zenu rodjace
Pa morao je objaviti javno, sta mislis da bi pogtovo navijacima Celzija koji su poznati po rasizmu bilo svejedno da tamo neki crnac dode i uzme broj jednog od najvecih legendi kluba.
Evo ovog woke ovce gdje vidi rasizam svugde. White man bad.
kako me ovo nervira, eto on nije znao jel broj povucen ili zauzet, pa zove terija a jaruga ga snima. budi mangup otidji covjeku kuci, pitaj ga, sigurno bi teri vec sutra dao intervju i pricao kako je skroman i ponizan. ovako...ovako jako jeftino
Imal šta da vama Klixovcima ne smeta?
Svaka cast! P.S. pazi da ti ne opali zenu
Ahahah bravo za komentar!
Gori je jedino onaj Gigs, frajer bratovu zenu derao iza njegovih ledja..
Danas se samo kenjaza ne snima
Nigerija zauzela Englesku i EU . Hrvatska i Bosna i Hercegovina ,cuvajte zene 💁‍♂️
Nazvat cu te kad se okupam kaze