Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne da nećemo moći Sarajevu parirati nego nećemo moći nikom parirati! Ovo danas je bilo "nedo bog nikome". Daj bože da ste se šalili!
Primimo danas jedan mutavi gol jer se Grk i Fejzic nisu skontali, pa ondje ne treba nista da se konta yebote lopta u peterac ne znam sta je Fejzic stao.... jos danas bez Bekrica kolko god los bio on uvijek zna taj neki pas da uputi, a sad je sletio sigurno jedno 10-tak kila sto znaci da hoce da se bori za svoje mjesto, Memija odlican bio, Hervasa za sve kornere i slobodne udarce derat ce sa Blagojem (dvije celavice) Secerovic isto dobar bio, Bevab prvo nako, drugo dobar, Lendric jos uvijek nije naucio da se gradi u duelima, Stevo se trudi al mi nesto zaplivo u onom dresu nek mu dadnu br manji hahah....
Said Husejinovic Guzza
Prisustvao sam jucerasnjoj utakmici jako dinamcina i sa dosta neizvjesnosti. Gostucuja ekipa je imala vise od igre,bila agilnija,odlicno izradjene akcije i odlicno takticki potkovani. Da,generalna je proba,mora se uzeti u obzir da se sa pojedinim igracima pokusavali nametnuti igra i taktika i nisu odgovorli zadatku koji se od njih trazio. Misljenja sam da je ovo ciljano lose odigrano,jer Ihtijarevic je skautiro jucerasnju utakmicu i imao sta pogledati i prenijet ce utiske. Tako da za derbi ocekujem pravo izdanje,pobjedu,3boda i prepunu Grbavicu. Volim te Zeljo !
opet je neko na aparatima,znaci ove godine samo dva derbija nista vise neko ce se borit za opstanak...
Sarajevo, Horde, Bog i carsija, neka zivi Bosna nasa drzava!
BIT CE ZELJO HA HA HA HA HA HA
Da si pogledao zadnja dva derbija svatio bi kako se uzima..na muda i pogibiju...na granici zutog....nadam se da ces te nove igrace pripremiti psihicki jer ce im gace spasti gad zagrmi Grbavica u 20:00....upamti GACE!
hoce Stevo Nikolic :)
sto fura jufkice hahah
jedva cekam subotu
Poslat cu burazeru sliku tvoju pa kad budes medju nasima na Sjeveru da te moze prijaviti hahaha
naravno da neces :)
onda ti ne kontaš šta je sarajevski derbi