Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Real ce da dobije, akoBogda.
@nn svaka ti cast a tim rijecima, kolko god barsa ove sezone bila losa oni se uvijek pripreme za ovaj derbii i sami znate prosle godine isto je vako bilo napeto i barsa dobi 5-0, ne otpisujte barsuu tako lakoo i neka bolji pobjedi :D
Koga boli k**** sta Konjic i Glavas misle :D
OBALI MI MOG P I P U .
da li ce neke od nasih televizija prenosit ovu utakmicu?
Dečko, igrati fudbal i biti trener ili fudbalski stručnjak, to baš nije isto. Evo ti recimo primjer Sliškovića, vrhunski igrač, ali kakav je stručnjak? Ja se ne proturam po TV kao stručnjak, pa ti je glupo pitanje, koga sam ja treniro. Konjić i Glavaš kao prvo nemaju dovoljan fond riječi da bi mogli bilo šta da komentarišu na TV. Zato je Konjićev omiljeni i najpametniji komentar: \"Šta reći\". Nadam se da ti je sada malo jasnije.
Sta znaci Origunalan jel to kopija od Original ? il je Orginal il je ipak samo Falfsfikat :)
igral\' Dzeko?
Novinarcino, jesi se slomio dok si skinuo CITAVU galeriju slika sa MARCA.ES???? Bas si origunalan, do ku.ca!!!!!
OVOM KONJICU NE BIH DAO NI DA STALU POCISTI, KO NI PLISANOM KOJEG NASA UPRAVA SALJE NA KARIBE NA MEDENI MJESEC OD PARA PREDVIDJENIH ZA POJACANJA, NA STA SMO SPALI FERHATOVIC SE U MEZARU OKRECE.
nisu nikog trenirali ali su sve u životu stekli igrajući fudbal tako da je njihovo mišljenje mjerodavno. možda si ti trenirao neku ekipu pa znaš više o fudbalu od njih ? ? ?
Blago nama kad su nam Konjić (zvani, šta reći) i Glavaš nenadano postali fudbalski stručnjaci, hahaha! Koga su oni ikad trenirali?
Barca dere bijelog jarca.
ovo clanak sa jutarnjog smrdaluka....ma koga briga sta ova dvojica levata misle. i meni amidza misli da ce Real pobijedit.
hajde realovci reci te u zadnjih nekoliko utakmica sa barcom kolko ste dobili,,reci te hajdee