Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Start je bio grub, ali nije bio namjeran. Pokupio je prvo loptu. Nazalost, Koljic je stradao, ali ruku na srce, pitam se je li uopste bio faul. Kazna je besmislena.
@gooUser1599644156 Ti nisi normalan, cuj je li bio faul.
Da su mu odbili pola plate svaki mjesec koji koljic ne provede na terenu i nakon toga dok se ne vrati u punu formu 30% slijedeci put bi svaki kostolomac dobro razmislio prije nego napravi desant .
Ovo nije zestoka kazna, ovo je smijesna kazna, jer ovakvi balvani mogu nekome unistiti karijeru,a izvuku se sa 1 000 eura. i 8 utakmica neigranja!?!
Poštena kazna.
@misterjazz1850 Malo
ovakvi startovi se moraju zestoko kaznjavati, Koljicu je mozda upropastena karijera zbog njegove neopreznosti
Mogao mu je život upropastiti
Vidi podocnjaka kao da je UFC borac😅😁
Pravo žestoka kazna 1000 eura i 8 utakmica. Smiješno.