Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ga Obrvan nije zvao na EP u rukometu.
Debilu copy paste novinaru….kakva varka debilu nepismeni? Nije ovaj nikog prevario ni u cemu nego rukom udario loptu. To se kaze na nedozvoljen nacin, a ne varka nepismeni retarde
Poznata bosanska cast. Civilizovani ljudi priznaju da nije gol al podmukli bosnjo.. doduse drugacije i ne zna
Dajgle ovog bota🤣
Postoji razlog zašto decu treba učiti da ne smeju da varaju i lažu. Sutra će u civilizaciji jednom da prevari i slaže, prođe ili ne prođe - nije ni bitno, ali će ga svi gledati kao idiota i ispisao je sebe iz knjige sa imenima i prezimenima onih na koje se računa.
I Nikola Prce je davao golove rukom pa nikome nista.
Otkad se ruka zove "varka"
I Maradona je sine...