Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PIIPO JELI ISTINA DA TE MIRZA DERE PA SE ZATO ZALAZES ZA NJEGA ?
MANIJACI SMRDE
IRFANE ODLAZI ! podrzavate covjeka koji je u fojnici postrojio igrace i rekao im da ce da igraju to su momci koji do jucer djelili svlacionicu sa nama koji su trenirali ssvaki boziji dan i sad im dodje neki KRETEN koga samo pare interusuju i kaze im da ce da igraju za dzabe ! IRFANE ODLAZI !
što se gluposti načitah u ovih par komentara!!! čuj Redžepagić ganja svoj interes?baš me interesuje šta bi svako od vas ganjao da ste na njegovom mjestu???vidjeli smo dokle su stručnjaci \'iz ljubavi\' doveli FKS!! !koliko osvojenih titula???dug od 6 mili???eh, to mora da je ljubav!!! Zalizani je pokazao šta je znao, Plišek je daleko bolja opcija...samo pustite čovjeka da radi svoj posao i dajte vec jednom podršku dobrim, pozitivnim promjenama!!! izađite ljudi iz svoje čahure, pustite priču ko je odakle došao i počnite već jednom da cjenite ljude zbog njihovih uspjeha!!!
FK SARAJEVO DOBILO NOVOG SEFA STRUCNOG STABA A P.I.PO ( BORDO. ODIN ) SVOG ZALIZANOG DECKA !!
KADA TE JE PRVI PUT ZALIZANI OBESCASTIO ??
P.I.PO STA GOD DA SE DESI TI SVOG ZALIZANOG YEBACA NECES IZGUBITI .
Eh da se toliko interesujete za svoj klub koliko za našu ljubav.... Ali neka vas mumijevih, samo vi pratite naše Sarajevo,neka... BITI SRCEM VAZAN U TOME LEŽI SNAGA! GDJE GOD DA SMO KORAK SMO ISPRED SVIH!!!
Plisek za dva mjeseca: \"Ja nemati za virsla. Puno pogrijesila sto dosla u Torpedo. Najveci talent Avdic 35 let star, prodati ga ja u Real, jedino svjetlo tacka. Torpedo je je udbasko fotbalový klub\".
JEDINO LEGENDE KLUBA MOGU SPASITI DA NAM KLUB NE PREUZME MAFIJA. SVAKA CAST LEGENDAMA, VRATITE MIRZU!!!!
Pa naravno da Redžepagić, Plišek kao i svi drugi imaju svoj interes. Ne bi ni radili da nije drugacije. Ali mislim da je Plišek bolja opcija od zalizanog i da Redžepagic radi dobru stvar. Ako njemu bude dobro bit ce i klubu i to je sasvim normalno. Podrska Pliseku, mislim da mi trenutno boljeg nemozemo dovesti. Redžepagicu dovedi jos koje pojacanje i sve je OK. Nek crknu dusmani.
Ma nemate pojma o cemu pricate, uopste ne raspolazete tacnim informacijama.Pa prvi Predrag Pasic je izasao iz kluba radi Redzepagica. A ko ce uloziti svoje pare?? Hajd da i to vidimo, a necemo ;)
sta treba da ne ganja svoj interes pa covjek ce uloziti pare i nek zaradi al ce tako i klub hajrovat pa dosta je vise onih sto samo pricaju o ljubavi prema klubu a para nigdje...stipu suplju kud mi nemamo svog Mamića covjek daje pare u Dinamo pa nek ganja zaradu a da nije njega Hajduk bi ih gazio
@Cccc Eto si me podrao i za Teskeredžića i Agima jedino ti Fočo il Emir nije tu na spisku ja sam lijepo u zagradi napisao čast pojedincima,a ovu četvoricu sam nabrojao iz meni poznatih razloga.
Sandže jedino mogu nesto i napraviti jedino su oni sposobni.Primjer je Gracić.
P.I.PO STA GOD DA SE DESI TI SVOG ZALIZANOG YEBACA NECES IZGUBITI . Ali da manijak pristane na Bordo samo zbog tvrdog k..... nisam mogao vjerovati .
bez potpisa se ne treba ni obazrati na to pismo...i ove sto vode dijecu treba ispitati kako dolaze do startnih 11 cast izuzecima al vecinom sinovi dobrostojecih roditelja igraju a nekii preko rodbinskih veza...--a najjaci argument je 2 TITULE ZA 20G KO KOGA LAZE...i zato strucnjaci ne laprdajte