Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogucnosti su oduvijek velike. Treba biti adekvatno educiran i znati raditi. Kod nas, na zalost takvih ljudi nema. Sve su to priuceni "strucnjaci" bez vizije, plana i realizacije. Jednostavno receno, neuki. Zato nam je fudbal na niskim granama i klupski i reprezentativni. - Dobar potez vlasnika FK Sarajevo. Ostaje sad ona, "Zivi bili pa vidjeli".
al zato Zeljo vjerno cuva svoju uspjesnu direktoricu koja pravi uspjesne turneje po Spaniji i nagradjuje jos vecom platom,a vi navijaci donirajte
Kad će anketa o novom predsjedniku Saveza i direktoru A reprezentacije?
Zivi bili pa vidili, evropa ulazi na mala vrata, isto kao smit kojeg ne priznaju zna se ko. Banda iz saveza se mora skloniti jeri samo idiot ne vidi da je Vico u FS isto sto vepar u razbijanju drzave. Ali kad se pozale UEFa,i dvoica iz EU na igranke sto se desavaju Bice sve drugacije.
Ajla vrati se sve ti je oprošteno
Dao otkaz zbog Tana, a dolazi u klub gdje je Mirvic proxy od Tana 🤣🤣🤣 cirkus se nastavlja
Babin sin
seljovci na aparatima
KLJUSINE PITARSKE
Ostalo je samo još da Kasablijski trojanci prodaju Elektroprivredu i Telekom i mi više ništa svoje nemamo, čak ni klubove..
Ako nas bude vodio ko Kortrijk koji je trenutno 15 u ligi i bori se za opstanak, bit će vratite Ajlu
Sarajevo se ne može boriti za opstanak pa i da nam juniori igraju. nismo mi zeljo da strahujemo hocemo li opstati u jednoj od najlosijih liga
Uuuuuubleha. Malverzacijama nema kraja.
Dao otkaz zbog Tana, a sad dolazi opet u Tanov Klub... u čemu je fol?
To se drugacije zove pranje para gospodina Tana.
Ili mi navikli gledati fudbalere sa 3 osnovne na mjestima sportskih direktora i direktora...
Mogu samo da nam zavide.
na pranju para? ili na 5 mjestu
@Torpediranje, ponosi sto nemamo 13 poraza na gostovanjima ove sezone, sto nam navijaci ne skupljaju sergije, sto se ne borimo za opstanak nego za Europu itd….