Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno mu je babo bošnjo, krv nije voda.
nije Kenan vec Kemal Kamplancic
FINALE BIH-HRVATSKA i 7 miliona Turaka istočno od Drine na TV
za Shikaria Ja sam se ustalio sad u timu,a Mujdza ce morat pricekati svoju sansu,bar dok mene ne utrape nekom-rece Avdija!
eh kada to kevin kaze onda mora biti tako. inace je on vrsni strucnjak fudbala :D
bas je relevantan
iz njegovih usta u božje uši
treba smatrati uspjehom ako se igrači vrate bez sifilisa a za bodove manje više
Oćel biti danas što o Šimuniću na Klixu?
sto ne mogu ovih strucnjaka
Hvala na podršci Kevine.Ovaj momak je strašan igrač,veoma brz i okretan.
E moj janez nemas ti pojma koliko smo mi ufurani u glavama kao da smo prvaci svijeta,ja mislim da nam je u ovom trenutku sam plasman najveci uspjeh ,ako ostvare makar jednu pobjedu a budu ginuli kao kosarkasi na EP u sloveniji budem vidio zar i suze bit ce mi srce puno.ostalo je sve nerealno,bar dok pape se nije okurazio pa dovodi igrace u repku kakvih ima i u turbini iz jablanice..jbg ocekujem da malog besica pozove i da negledam vise onog spermica avdiju
umjesto avdije ce doci mujdza koji ce se oporaviti od povrede. a normalno da na svijetskom moras igrati cak iznad svojih mogucnosti da ostvaris barem jednu pobjedu.
Hoće,hoće cirkus sa nama kao i uvijek...
Je ko ovaj zunzafri?
nego da ce... pozitigu ce sve brazilke...
EPP
Koji je ovo djilkos?!
hahah tipican bosanski pozdrav:''Koji je ovo djilkos?!''
Pa ja i govorim bosanskim, malo ko danas to radi. Stide se haman. Zato nam' ga danas svojataju svi, izmjesalo se sve, udrobilo...Neki komponuju novi jezik, izmisljaju nove rijeci da bi se imalo razlikov'o od onog komsijinog. Mi svoj starobosanski guramo konstantno, rekoh stidimo se...