Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možete vi pisati šta hoćete i nazor gurati al Džeku su stigle godine, momak je ove sezone izvukao maksimum al za nešto više ne ide.
Pa sta tr ba vise od najboljeg strijelca turske lige ? S 40 godina ????
Ovaj Batshuayi jednostavno gol igrac. S loptom ne zna bas kao Dzeko ali lik trazi gol cim je blizu gola dok Edin previse komplikuje iako je majstor.
Batshuayi jebklada, da je on twkav kakvim ga predatavljas Dzeko ne bi ni igrao
Frajer ima 40 god i najbolji je strijelac turske lige i dodje Klix komentator i napise “vrijeme je”. Za penzije valjda sta li. A jel tebi vrijeme da prestanes komentarisat negativno o svojim ljudima na internetu ili te ceka duga karijera pljuvaca ?
Sve istina. Šaharistanski državljanin je gol-mašina protiv Alanyaspora i Rahatlokumbahčea, ali za ozbiljne utakmice tu je Michy.
Dzeko majstor i treba malo odmora.. trebao je ranije ga odmoriti...
Gouser9021,zna li neko od tvoje familije,recimo otac ili mati,da li su dobili psa,majmuna,magare,vukodlaka ili neko ukrstanje,tzv.cudoviste,sto te ne pobacise lakse bi im bilo danas.
Dzeko je jedan od najboljih napadaca koje sam ikad gledao, jedina mana mu je ta neka nekonstantnost, zabit ce 20 komada u 5 utakmica onda narednih 10 nece ni jedan...
Djeko je bijo najbolji u Wolsburgu i Teplicama a sve ostalo ga je sreca pratila,kao i ostali napadaci koji su vec zaboravlheni....Amra je ta koja je iskoristila Edinovu ludu srecu...igrac je kao k...rina...
Dosta je Edine. To je to, idi na vrijeme, kao gospodin.
Dosta si i ti komentarisao po klixu, hajmo paljba vrijeme je.
Batshuayi da je vremenski Igrao kao Dzeko dao bi Duplo vise golova i bili bi i dalje u Borbi za Titulu
MULALIC MJENJA KARTALA,ZAVRSENO..KARTAL MIRAN BUDI