Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e jesi nasao koga ces pitati za prognozu.... i nemoj vise nikad da nas stavljas zajedno na sliku sa \"anamo onim\"!
Članak je katastrofa. Našli ste pitati maju cengic fa fudbal...nevjerovatno. A Vlasta, ti pojma nemaš... Veliki sam navijac Sarajeva, ali volio bi i da komsije s grbavice ostvare povoljan rezultat.
serem vam se na portal
@brko A kome ti pripadas ? Jer su na tvoj comment like stavili i hordasi i manijaci misleci da si jedan od njih :)
A sta je Svemirko rekao o sansi da prezivimo 21-12-2012? Ne znba se ko je lud a ko zbunjen.
sax sve više liči na havaz...tako i oni zovnu selmu bajrami da pitaju da li će atlantis uspješno doći do svemirske stanice i umjesto što prije rata nismo imali nijedan sad imamo dva avaza nema veze dobra je šala
SHERIFF - MAFIA I SEPARATISTI BASARABIA PAMANT ROMANESC NUMAI NUMAI ZIMBRU CHISHINAU
Sheriff je echipa iz Tiraspol (Transnitria), rusi i ucrainci koji hoče ubit Moldova. to je kao republica srpka u bosna.
Midfielders No. Name P G 6 Emil Berger 0 0 7 Magnus Kihlberg 0 0 8 Fredrik Nordback 0 0 11 Tommy Wirtanen 0 0 17 Alejandro Bedoya 0 0 20 Samuel Wowoah 0 0 21 Erik Nilsson 0 0 23 Simon Nurme 0 0 24 Karl Holmberg 0 0 25 Nordin Gerzić 0 0 29 Valdet Rama
Örebro till Sarajevo i Europa League Örebro får åka till Bosnien i Europa League. Där väntar kval mot huvudstadslaget Sarajevo.
Deb.il.i čitate li vi upšte članak? Meni je interesantniji nego da mi je Pape ili Amar 20 minuta baljezgo \"svako će dati svoj maksimum, tražimo povoljan rezultata\" bla blaaa blaaaaaa! Jasmin Imamović - da nam je više ovakvih, zato je Tuzla daleko ispred bilo kojeg drugog grada u BiH. U regionu se može poredit samo sa Zagrebom, Ljubljanom i Novim Sadom... Sretno večeras i jednima i drugima. Ja utakmicu gledam kod kuće, na stadionu!
Toliko sam pametan i pismen da bih mogao raditi u planinarsko-prevarantskoj novinskoj agenciji Fena.
Dobro došli u opštinu Örebro Örebro je sedma najve?a opština u zemlji i nalazi se u centru Švedske. Grad je otprilike 700 godina star. Opština Örebro broji približno 134 000 stanovnika. 16 odsto stanovnika je stranog porekla a u opštini je zastupljeno 150 razli?itih narodnosti.
koliko je kop manijaka otmjeniji ....
Ma ja ću odigrati ovaj orebro-sarajevo na 1, nemaju naši šanse u gostima. Željo možda i ima jer igra kući, ali i on će ga u gostima popu.šiti.
UMJESTO NAJBOLJI TRENER U DRZAVI MIRZA, NAS VODI NEKI PROFESOR FIZICKOG IZ POLJSKE. TUGO MOJA GOLEMA, ZALICEMO MI ZA MIRZOM. NEMAMO SANSI U SVEDSKOJ BOJIM SE KATASTROFE DOBRO KAZE VLASTA
http://www.powerplaymanager.com/r754450