Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CRO majke ti pali sa ovog portala.Ja imam poznanika Hrvata i Srba i uvjek kad je neki problem ja im pomognem ili oni meni pomognu.Prema svakom poznaniku se jednako ponašam ako je čovjek,a takvi kao što si ti,nebi se za njima okrenuo da im nešto treba.
jos uvijek lezim kuci :))))
Pa nije ovo Adriano propalica pa da odustane cim ne usopije iz prve. Ako e prije onako konstantno dobro igrao onda jednostavno nemoze biti prosjecan igrac.
Jedan od najboljih veznih igraca koje je svijet vidio !!!!
Zamolio bih redakciju saXa da vise ne objavljuje spekulacije o prelasku Kake bilo gdje, jer covjek je dao do znanja da su to sve samo NOVINARSKE SPEKULACIJE. Hvala
Jel ovo Cro il se neko usro ?
sine moj ti si propo kako god se uzme. Hebo li te Real.