Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledo sam utakmicu.....juve izgleda strašno,....mislim da s ovim sastavom mogu dobiti intera...da konačno osvojimo titulu.......DIEGO kakav je to majstor
AVANTI JUVENTUS:)
gdje salihamidzic hahhahah
Utakmica je bila fenomenalna, nadam se da ce ovako i nastaviti, iako nam nema pola tima bilo smo predobri. Kad nam se vrati kapiten,Sissoko,Salihamidzic,Zebina,Amauri, Iaquinta... bit ce to pravi Juventus!! Forza Juve!! ;)
\"Gosti su smanjili na 2-1 početkom nastavka igre preko Valdesa, da bi Felipe Melo majstorskim udarcem s dvadesetak metara doveo goste u 3-1\" ??????
Forza Juve,jos kad se Amauri i Del Piero vrate,ima da se lomi :))