Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjećam se u ratu u podrumu smo nekako našli tu utakmicu. Agregat radio, i nije bilo tona na TV....Samo Saraj"vo!
Mi protiv koga igramo taj propadne. Igrali smo i sa Željezničmarom utakmice, pa sad nemaju da plate vidu.
*vodu :)
parma je nedavno propala, uskoro ce i sarajevo, cim ih onaj kinez tan-tan nogira
pardon, TORPEDO
jedan klub od ova dva je nedavno propao, a drugi se zove fc parma
Jesmo znali da su odigrali prijateljsku utakmicu ali nismo znali da su ulaznice bile zelene boje.
Igrali su i po Kuvajtu dvije godine i sirili istinu...mogli bi ste nabrojati skime sve...kad se je Piric vratio sa bradicom...
Podrska Parmi
ja ne znam kako Scepo jos ni jedan klub nije kupio
Šta znao? Gledao jedno poluvrijeme skoro cijelo na ukradenu struju i nestalo i to :-) Sjećam se kao da je bilo jučer :-)
Kad skonta covjek bas je to Sarajevo u opsadi bilo, momci turneju igrali, po Italiji skakali. Pomozite vi sad Parmi kad ste vec sadaka narod.
iz dvice u keca
Hernan Crespo nekada igrao u Parmi, bili fina ekipa...
Poznato je da su uprava i igraci FK Sarajevo cijeli rat proveli van granica BiH, dok su igraci Želje ratovali i borili se za državu a samim tim i za opstanak tog kluba. I u ratu su bili najveci dusmani i na sve nacine su pokusavali da ugase Zelju kako bi oni ostali jedini klub iz Sarajeva