Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idemo Bosno samo naprijed svi smo uz tebe i uz Ćirine zmajeve Džeko i Spahiću da vas nije ne bi bilo ni ove reprezentacije
ZMAJU OD ZEMUNA, Na Ejubu je sahranjen kao izgnanik iz Bosne, za kaznu se nije mogao vratiti u rodnu Bosnu, zato što se pobunio protiv sultana tražeći autonomiju. Vidiš, više razloga da volite Turke imate vi; jednom Milošu sultan dade autonomiju, istom kojem je Zmaj od Bosne prijetio da će ga sasjeći, što je dirao u prekodrinske muslimane u Užicu, Loznici i dr., ..
MAY THE ALMIGHTY GRANT VICTORY AND EVERLASTING GLORY TO THE BOSNIAN AND HERZEGOVINIAN TEAM !!!
Imam ja dva sjevera pa eto zamijenit ću ti za JUG,hajd javi jesil pročitao(la) poruku,pa da se dogovorimo gdje ćemo se naći.
PODRSKA BOSNI A BRACA TURCI CE NAS BODRITI IZ STAMBOLA KADA MI BUDEMO U AFRICI
Bosanski Zmajevi ne postoje. A Zmaj Gradaščević je jedan od većih Turčina! Osvrnite se do groblja Velikana Osmanlijskog carstva u Stanbolu po imenu EJJÜP.Tamo vam leži vaš slavni Gradaščević. Kako je to moguće ako je se borio protiv Turčina?
Mrki mješaš pojmove....mi smo bosanci i taj na golu je bosanac jer je stao u odbranu BiH...ovakvih kao nas će biti sve više i više....svi nacionalist mogu da se napuše bosanskim zmajevima. Umrite od muke sutra jer pobjeda je naša...bosanska pobjeda
Nisam tebi ni reko retardirani idiote!
Mrki 08.09.2009. u 15:34 NISTA BEZ SRBINA NA GOLU :) NAJACA JE SRSPKA ODBRANA :) Mi navijači nemamo ništa protiv golmana Supića naprotiv ko god brani boje Bosne i Hercegovine za nas je SVETINJA,nadam se da razumiješ moju rečnicu,pridruži nam se mrki,nikad nije kasno.Tandem Džeko,Misimović ima da čine čuda. I krv svoju za Bosnu moju,Bosna se ori nebo će da gori,dolaze šampioni......Sretno momci...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TURKIYE, TURKIYE!!!!
mislim na mrkija naravno
A sto je ovo Bosansko pravoslavno kopile zapjenilo od ljubomore muahahahhaha
idemo momci napravit 3 rupe TURCIMA
prodajem karte za sjevero istok ili mijenjam za kartu jugoslavije
PRODAJEM KARTE ISTOK ZAPAD SJEVER 062/454-358