Igraj, Bosno!
0

Javno okupljanje u bojama reprezentacije

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Ukoliko našu reprezentaciju u srijedu, 9. septembra, nećete bodriti sa tribina stadiona Bilino polje u Zenici, susret protiv izabranika turskog selektora Fatiha Terima moći ćete pratiti putem video zidova koji će biti postavljeni u Sarajevu.

U Domu mladih sutra će biti organizovano javno praćenje utakmice između reprezentacija BiH i Turske, koja je na rasporedu u 20 sati. Organizatori pozivaju sve navijače da u sjajnoj atmosferi skupa bodre naše momke u jednom od najvažnijih susreta u borbi za plasman na Svjetsko prvenstvo 2010.

Ulaz će biti besplatan, a od posjetitelja se očekuje da dođu u što većem broju i u bojama naše reprezentacije.

Također, BBI Centar nastavlja pružati podršku našem najboljem timu koji još jedna uspješna utakmica dijeli od kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo u Južnoafričkoj Republici.

Našu ekipu možete podržati prateći susret na LED ekranu ispred BBI Centra ili u samom Centru putem brojnih LCD ekrana koji se nalaze na drugom i četvrtom spratu.

Posljednju pobjedničku igru naših zlatnih momaka, koja se odvijala u subotu u Armeniji, ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu također su mogli pratiti na velikom video zidu ispred BBI Centra.