Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šabanija
hahahaha sta te briga sta misle robijasi ? Sto se bolan provaljujes ? Sve ti nisu interesantni, a citas na njihovoj fb stranici sta pise ! jaooo kako si jadan !
Ma koji penal jadan ne bio ? Nismo gledali istu utakmicu ! I ovaj bod sto ste uzeli udarajte se nogom u guzicu :)
Za olimpic nije sviran cist penal.Cijeli stadion zanijemio ali ne bi zvizduka.
\"Ovu utakmicu smo mogli odvesti u drugi pravac, ali ako imate igrača manje, onda ne možete biti zadovoljni sa igrom....\" CCccc nije Olimpic imao igrača manje, Čelik je !
svi golovi na 4 fudbal .com
Boga mi EVROLIGA se nece igrati u T.e.h.e.r.a.n.u nego u velikim LAKTASIMA. Kiss
Htio ti ili ne htio, IGOKEA je naš prestavnik. Pstttt ...
Slobodno stavite da je IGOKEA ostvarila i osmu pobjedu, nemojte se ustrucavati. P.S I kad budete objavljivali, nemoj da negdje vidim \" NAS PREDSTAVNIK.\" Hvala.:*
Gledam maloprije na fb stranici Robijasi raspravljaju kako ih je sudija pokrao jer je iz Sarajeva hahahahahahahaha i opet im Ivica Osim kriv.. Daj ljudi igrajte nije do sudija, sa obzirom na prosle sezone ovu niste lose krenuli..