Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PFC, vidi se da vam je fudbal klinicki mrtav pa ste prestali i da ga pratite
a ko si ti i ko tebe predstavlja?
jeste li se vi (Bosnjaci) ikada plasirali na neko vece fudbalsko takmicenje?
eee..kako ce spurs-i da deru dinamoo ehehe go spurs
Bit ce 12 grupa po 4 ekipe, dalje idu po dva prvoplasirana tj 24 i 8 trecih iz LP, znaci 32, i onda na ispadanje, valjda ce to od iduce sezone, zvat ce se Eurposka liga. za Downunda.
Pet holandskih klubova.
ovaj kup uefa jaci od Lige prvaka.......hahahah
Da li neko zna kako će izgledati novi sistem takmičenja Kupa UEFA i kada počinje? Hoće li biti isti kao i sadašnja Liga šampiona (po 4 ekipe u svakoj grupi)? Meni lično je sadašni sitem Kupa UEFA bezveze, jer neko igra sa \"slabijim\" ekipama kući, a sa jačim u gostima i šanse za dalji prolaz su im automatski smanjene.