Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izete, jesi PRDENJO i odugovlacio sa tim nastupom za BiH, ali pripisacemo to tvojoj MALDOSTI i neiskustvu, a za dobrobit svih nas !!! DOBRODOSAO !!! ;))
i krvi dusu svoju za BiH moju
Bolje i on samo neka nije adilovic posto sam cuo hoce ko i on u reprezentaciju neka se on drzi tribina
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klasični Bošnjo !!1
Pa sve je kazao...njemu je cilj Brazil...Zmajevi probaju da idu na velkiko takmičenje neprestano....I eto sada lik pokaziva šta mu je interes,njegov lični,kojega pretpostavlja nacionalnom cilju,da on ode na veliko takmičenje,kako tako,i da ON igra u nekoj od Liga petice...taj da bude u repki...možemo se pozdravit sa svim što nam uljepšsava svaka pobjeda...on je čista 5 kolona...nit je prispjeo tamo nit ovamo...pakšu...a sad navalite njegovi simpatizeri minusima i pogrdnim komentarima...lajte kerovi Hajrovića,,,,
Velika većina sa slaže sa tobom. Ovaj (stari) Hajrović ne zaslužuje ni da veže pertle našim Zmajevima, a kamoli da igra sa njima i to na svjetskom prventsvu. Dok je 25 Zmajeva ginulo da bi ostvarili ovaj rezultat, ovaj je htio igrati za Švicarce. Bila bi velika nepravda da ovaj KLOC ode na svjetsko prventsvo umjesto nekog ko je cijelo vrijeme igrao za BiH.
Nakon ove njegove izjave ima veliki minus kod mene. Moramo i mi biti mudri u ovom slučaju, činjenica je da lik ima dobar šut, ljevak je, treba nam to. Dobro bi bilo otići na prvenstvo a još bolje bi bilo napraviti zapažen rezultat tamo. Za to su nam potrebni dobri igrači pa i šupci kao ovaj.
joj kad se sjetim klixa i sportsporta koliko su pljuvali po njemu forumaši ga zvali izmet a sad mu ližu guzovee e šta je bošnjak nikakav čovjek bez principa i ko suncokret sad vako sad nako ***li ja takav narod ko što smo mi a sjetite se i đeke sponzora srbske kurawe šta je piso po tviteru o njemu sramota za kloca
Ma poklopi se i tisu, ti naso jebat kompletan jedan narod!
pa i sam kaze da mu je cilj svijetsko prvenstvo a posto je vidio da svicarci nece zaigrati na istom presao je u bosnu i dalje mislim da nece igrati srcem za reprezentaciju
Svaki Bosanac-Hercegovac je dobro doso! Ako NS BiH ovako dalje donastavi onda ce repka imat puno vecu sirinu sto vodi ka boljim rezultatima. Konacno cemo dobit i klupu koja se netreba sakrijevat. Naprijed Zmajevi, naprijed R BiH!!!
Vrhunska zarada u kratkom periodu. Kvalitetnim i pametnim ulaganjem razvedrite svoju budućnost. Ovo nije reklama poput svake druge koja obećava sigurnu zaradu preko noći. Moj način je spor ali učinkovit. Pogledajte na mojoj web stranici razjareni-bik . blogspot . com (upišite spojeno bez razmaka). Sigurno da preko noći nećete zaraditi hrpetinu love, ali kroz nekoliko mjeseci možete zaraditi za solidan autić. Ne radi se o dojavama ni namještaljkama već o utakmicama koje su analizirane do srži i iza svakog para stoje čvrsto argumenti zašto ga igram. Godinama sam u kladionici i živim samo od klađenja, jer dok nemate druge prihode ni primanja morate posvetiti vrijeme tamo gdje ste najbolji. Dnevno provedem 6 do 8 sati sastavljajući listiće za klađenje.
Decko je konkurent Salihovicu,zabija iz slobodnih ljevicom ,nevjerovatan udarac ima.. bar je iskren kad kaze da hoce u Brazil i tacka... Dobro dosao ...
Sušiću i ostali obratite pažnju i na ovog novog Dijamanta! http://bhtelecompremierliga.blogspot.com/2013/07/novi-dijamanti-simbad-terzic-nk-travnik.html
Kao sto to uvjek biva. Sa svakim novim golom sve je manje "patriota" sto "laju" na Hajrovica. Momak ce do kraja augusta dobiti mraak ponudu nekog kluba iz lige 5. 100%!!
Nama trebaju igrači koji za reprezentaciju igra srcem, a ne da bi se prodao u lige petice, na osnovu uspjeha reprezentacije. Imali smo ovakvih desetine...
kakav god covjek bio, igrac njegovih karakteristika je nama prijeko neophodan. ofanzivno desno krilo koje moze jednim potezom da promjeni tok utakmice.. sigurno bi bio bolji na toj pozicji od pjanica, kojeg bi mogli gledati u veznom redu umjesto Meduljanina.
On ne može Pjaniću ni gaće oprat' a kamoli da igra bolje od njega. Da se zna ovaj igra u Švicarskoj ligi, koja nije ni blizu Italijanskoj, zato poređenje sa Pjanićem nema logike.
Nisi me shvatio sta sam htio da kazem. Svakako da je Pjanic mnogo bolji i kvalitetniji igrac od Hajrovica, ali opet nisu isti tip igraca. Pjanic od kako je u Romi, zavaljen je da igra nekakve divlje pozicije sto su mu Luis Enrique i Zeman odredili ( desno krilo, desni vezni ). On je u biti pravi centralni vezni, playmaker koji moze povuci iz sredine prema naprijed, tipa Iniesta, Modric i Wilshere. Hajrovic je drugi tip igraca, pravo ofanzivno krilo, ili modernije krilni napadac u formacijama 4-3-3 i 4-2-3-1 . Tip igraca koji je veoma brz i dobar 1 na 1 sa odlicnom zavrsnicom. Realno nama fali takav igrac protiv jacih ekipa kad igramo. Dzeko, kad se zagradi, cesto nema kome da dadne loptu da se ubaci iz drugog plana. Mislim da ce ovakav igrac koristiti radi raznovrsnosti nase igre.
Ma dajte nam Brazil da se šprdamooo! :D
Ako nasatvi ovako igrati mogao bi on i u Slovacka debitovati.
BRAVO SRCE BOSANSKO :D 21-god, mlad momak samo nek radi naporno!!! :D
Malo si pogriješio,, nema ovaj srce, on vidi samo sebe, i €uriće...
Slabo razmisljas,zasto jebi imali forsirani napad svih 90 minuta,na primjer jedno poluvrijeme Hajrovic drugo poluvrijeme neki od dokazanih igraca,zar nemislis da ce i Dzeko doci u godine kada nece igrati ovako dobro,ako reprezentacija ne obezbjedi kvalitetne igrace za dva svijetska prvenstva ovi sto sad igraju bice neki trneri neki politicari tada ce Hajrovici igrati ulogu Dzeke i ostalih napadaca,sto se mene tice bujrum svima koji znaju igrati fudbal svi ste dobrodosli.
Ma dobrodošao je on u repku samo treba muda da oznoji da bi i za nju zaigrao.
Moze Iz(m)et samo da cisti kopacke Dzeki i Vedi u BH repki. Mars nazad u Svicu .ebo te Hicfild a ti njega!
Slabo razmisljas,zasto jebi imali forsirani napad svih 90 minuta,na primjer jedno poluvrijeme Hajrovic drugo poluvrijeme neki od dokazanih igraca,zar nemislis da ce i Dzeko doci u godine kada nece igrati ovako dobro,ako reprezentacija ne obezbjedi kvalitetne igrace za dva svijetska prvenstva ovi sto sad igraju bice neki trneri neki politicari tada ce Hajrovici igrati ulogu Dzeke i ostalih napadaca,sto se mene tice bujrum svima koji znaju igrati fudbal svi ste