Pa sve je kazao...njemu je cilj Brazil...Zmajevi probaju da idu na velkiko takmičenje neprestano....I eto sada lik pokaziva šta mu je interes,njegov lični,kojega pretpostavlja nacionalnom cilju,da on ode na veliko takmičenje,kako tako,i da ON igra u nekoj od Liga petice...taj da bude u repki...možemo se pozdravit sa svim što nam uljepšsava svaka pobjeda...on je čista 5 kolona...nit je prispjeo tamo nit ovamo...pakšu...a sad navalite njegovi simpatizeri minusima i pogrdnim komentarima...lajte kerovi Hajrovića,,,,
Velika većina sa slaže sa tobom. Ovaj (stari) Hajrović ne zaslužuje ni da veže pertle našim Zmajevima, a kamoli da igra sa njima i to na svjetskom prventsvu. Dok je 25 Zmajeva ginulo da bi ostvarili ovaj rezultat, ovaj je htio igrati za Švicarce. Bila bi velika nepravda da ovaj KLOC ode na svjetsko prventsvo umjesto nekog ko je cijelo vrijeme igrao za BiH.
Nakon ove njegove izjave ima veliki minus kod mene. Moramo i mi biti mudri u ovom slučaju, činjenica je da lik ima dobar šut, ljevak je, treba nam to. Dobro bi bilo otići na prvenstvo a još bolje bi bilo napraviti zapažen rezultat tamo. Za to su nam potrebni dobri igrači pa i šupci kao ovaj.
Prikaži sve komentare (41)