Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa hebemu majku pa u Čelikovom omladinskom pogonu ima kvalitetnijih trenera i koji bi za duplo manju platu radili i napravili bolji rezultat od ovih trenera sa strane. Stvarno uprva Čelika je, ma nemam riječi, žalosno.
Predlazem zenicanima da predloze osnivaca stranke Snaga Centra da izvuce Celik iz govana. Vidim da ga hvala i lizu mu dupe samo tako. Bagru lik kupio dovodjenjem zabranjenog pusenja i mostar sevdaha... i bagra zadovoljna. Sirotinji samo hljeba i igara. Zao mi je FK Celika. Razne stranke u liku kojekakvih Snagi Centra, SDA, SDP, SBB, HDZ, ASDA i drugih su vec odavno sahranili ovaj fudbalski kolektiv.
Ako Čelik ovako nastavi, onda će i njeg svi zaboraviti. Polako tonu svi klubovi, koji su bili moderni i napredni u SFRJ. Velez, Borac, Čelik, Leotar, Iskra Bugojno...
ja ga se sjećam sa brkovima
Tebe je izgleda i smrt zaboravila moj Ivo :D
đe su mu brkovi?
he dusa draga
Čeliku je daj šta daš, nema čeliku spasa, moj Ivo.....