Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj jesi objektivan novinar ,pa sta je sa interovim sansama,eto sa dva metra,imo je i inter sanse konjino jedna,u pobijedi nije bitan posijed lopte hajvanu jedan.ono sto se gleda je rezulatat ,bolja je ona ekipa koja je dala vise golova.a sad razguli konjino....
samo opusteno www.gol.ba
jeb vas inter nemaju pojma vile su ih pronosale trebo bit penal za chelsea a tek ona precka drogbeee cudo nije gol oborio...al slijedi stamford bridge...;)
lazni Pipo krvavi fasisto genocidasu ukrajinski sto krades nik postenim gradzanima!!! nogomet je bio dobar Inter je trebao vise forsirat centar terena al dobro BIH4EVER!
ovo nije pobjeda intera, ovo je pobjeda murinja, da zacepi usta svima onima koji su protiv njega, inter je jak, ima da prode dalje
Murinjo, dabogda te kukom po Neretvi trazili... dabogda te majka u cevapu prepoznala... dabogda ti djeca ruski rulet igrala...
e hajd malo da čujem pljuvanje po murinju
PS. Izvinjavam se ostalima sto citaju ja imam ptsp i stari me ziogu dok sam bio mali pa imam nekontrolisane nagone ponekad da se istresem.
Pipo y.ebe,M ti umrL.e dosadnjakoviću... Da mi je znati ko si i gdje živiš da ti kosti polomim , iz dana u dan ideš mi na živce sa svojim glupim i maloumnim komentarima...Sestru ti ebem.