Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normala, nije se nista drugo moglo ni desiti. Samo ste se osramotili sa onim objavljenim clankom neki dan.
i ne bavi*
svaka cast za tekst od MERDSINTER to je jedina istina. Bilo bi previse da sad oduzmu titulu jer bi citava liga kao i reprezentacija propali. Al svako zna da je Inter dvije titule nelaglno stekao. Jednu dodjeljenu i jednu kad je vecina klubova bila kaznjena. INTER MERDA! Milan Campione!
Pa normalno da nije FIGC smjeo oduzet titulu interu. Onda bi se znalo da je Juve bezveze oštećen i gotovo su ga doveli u propast džaba.To bi bio krah za talijanski fudbal,raspad sistema... A ko god prati talijanski fudbal,zna da su u talijanskom savezu 90% interovi ljudi. Tako da ce sad Juventus predat slucaj na civilni ili međunarodni sud pravde, a to Fifa ne dozvoljava. Ako se to desi, italija ce bit izbacena iz kvalifikacija za euro a i nova sezona bi mogla bit obustavljena. A ko god zna da je kriv,normalno da se nebi ovoliko žalio... Juventus samo zeli da pravda izađe na vidjelo... Savez uopšte nije htjeo da analizira dokaze protiv intera,tu se odma vidi kolko je sati,sve interovi ljudi u savezu...
Inter je nula od kluba, nek se jave kad budu triput zaredom usli u finale LP...to nije poslo za rukom NIKOME!! (osim nama :D) FORZA BIANCONERI
samo stoka navija za Juventus forza Inter !
@Kako ste mi: a da odes ti malo i popushish svom tati tuki hahahahah umri od muke cigane, Inter campione Italia, campione Europa, campione Mondo |!!! Pogledajte tabelu, vi ste na broju 7 !!!!! ahahhahahaha pazza Inter ! forza Inter !
CUjem neki interovi uspjesi??? Pisite ove uspjehe ovo je jedino sto ce te postici, polahko vi opadate, vracaju se pravi klubovi u igru. Kako ste Juventus dogovorom srusili italija je propala i kao reprezentacija i kao \"liga petice\". Milan se vratio vec odavno u igru, ove godine aBd i Juventus, opet ce sintori gledat u ledja ozbiljnijim klubovima. I Bgti cuj Juventus duguje shintorima neke titule ?!\"?\"? !\":S: S:%($#??% Vjerovatno tamo neke prije WWII, ne mozete prestic Juventus i da vam damo pola svojih titula...Kako ste samo jadni... :S :S i cuj morat gospodin..HAHAHAH! ! ! Pitanje je spaval on uopste, Moggi se suočava s istinom, kako tako, a morati se i dalje krije iza svojih plačenika. BIANCONERI SIAMO NOI ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Sempre Fidelis...!!!! Niko kao Ti ! FORza JUventus
Tuga je i pomislit ida se uzme ova titula Interu..juventus je jos duzan Interu titula al nebitno to..bitno je da se jos jednom pokazalo ko je najaci kad se igra posteno i kad Inter osvaja titule i LP..uzivanje je gledati Jubentusovce i MIlaniste kako pate zbog Interovih uspjeha..FORZA GRANDE INTER!!
Samo me interesuje kad ode ovo sve na civilni sud, jer tamo nema zastarenja slucaja, i kad male klubove osude da velikanima plate odstete, sta ce te tada pricati sinterovska djubrad???? FORZA JUVE!!!
FORZA JUVE....MERDA inter
Vi šinterovci ste toliki pačenici da se s vama ne treba ni raspravljati! Sve ste titule i osvojili ovako, za zelenim stolom a ne na zelenom terenu. Trebaće vama još mnogo vremena da stignete Juventus! FORZA JUVE!
Kako je samo ovaj clanak objektivno napisan haha. Mamu J E B E M autoru clanka. U svakom slucaju, forza inter, i gdje su sada oni supci juventini i bilanezi? Javitee se haha.
normalno da ostaje, jos su nam duzni dvije
jos ce Inter morati puuuuuno urgirat da mu se dodjeljuju titule da se barem priblizi Juventusu po broju Scudeta
Samo da se zna titula interu NIJE dodjeljena, vec ju je osvojio kao rezultat oduzimanja bodova ostalima.Forza Inter, juve merda
zna se ko je najjaci