Španac ipak optimista
159
Iniesta: Chelsea je nepravedno pobijedio
Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idi se zali sudu u Strazburu ili tatici Platiniju neka pogura koji penal sad u revans utakmici....
2009., 5 nedosuđenih penala, 1 šut u okvir gola i prolaz u finale... Šta prdiš Iniesta?
koji mu je? pa barsu su 5-6 puta pogurali sudije da prodju , a Chelsea ih je postenski sa defanzivnom taktikom pobjedio
Pogledaj kako odmah realove k.ucke komentarisu. Smrdite na sto kilometara... cudo i ne smrdili kad ste hala..
Neznam jel sto je barcelona popularna,ali imam utisak da danas svi misle da je fudbal napadacka igra ?Koliko znam to je takticka igra,treneri su tu da procijene protiv koje ekipe kako igrat,koga ubacit,izbacit...ljudi pa i dobra odbrambena igra je jedna od taktika... barem protiv barcelone,vama izglejda krivo kad neko nadje taktiku protiv vas,cuj igrajte napadacki,pa real je tehnicki jaci od chelsija pa nemoze s barcom se nadigravat... sta ste htjeli da igraju napadacki pa da izgube ? Naravno da bi to zelili ali to ne zelli chelsea... ajd vozdra sad
Ja sam vam zaprdio i sad ser.et.e.. treba nekad i PORAZ priznat
hehe iniesta napushi se k...
nepravda je bila kad vam je ovrebo poklonio finale
Kako je Chelsea dok ih je trenirao Mourinjo redovno pobjedjivao 1;0. Nije kao Barca 6,7: 0 ali si uvijek znao oni zabiju gol i povedu te naprave zid pred golom koji ni tadasnja Barca sa Ronaldinjom cesto nije mogla probiti. Likovi svaku ekipu po 5 puta zaredoim pobjede iako ovi imaju vise suteva i vise posjeda lopte Eto to je ko fole nafaka jel. Pa poserem vam se u usta do prije 3 godine niste ni znali gdje je Barca.
Papak Ti si papcina zesca, gledaj kako je grcka osvojila Europsko pa pricaj. Nije sve u napadu i lijepoj igri, vec i borbenost i dobroj defanzivi. Samo sto se danas, valjda pod uticajem Barce klubovi uglavnom koncentrisu na napad dok je prije 10 godina bilo sasvim suprotno.
E naka ga je malo poglabo i onaj pendek mali Messi...
al su vs pobjedili sta hocete koji penal idite se jebite platiniju ispred vrata
Albino š.u.p.a.k. , što ne kaži da ima sidu i ćao
ma mos ti ku rcu svirati !
2 X LIGA SAMPIONA OSVOJENA ZAHVALJUJUCI SUDIJAMA ...MISU MALI SAKRI SE U MISIJU RUPU!!!!!
zalosno je kad se igra mec 11 na 11, pa kako misle da onda Barca da gol u velikim utakmnicama :) \"zalosno je kad se igra mec 11 na 11, pa kako misle da onda Barca da gol u velikim utakmnicama :)\" looooool pa dali su ga milanu ?
\"Razlog poraza Barcelone u srijedu je taj, što je Guardiola odmarao sudije za El Classico.\" ko o čemu ..... o poštenju :D a protiv kojeg kluba nije sviran penal godinu dana ? :D nije ni čudo što je real prvi u premieri ;)