Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Depresija bolest 21 stoljeca...Imas sve u zivotu al nemas nista tako se osjecas,stalno neki prelazi kao da si usamljen,nigdje na svijetu nemas nikog...Zajebano brate.
Sto je najgore lijek za depresiju ne postoji ili se ubijes ili sam sebi obavezama misli skrenes sa toga.Ako krenes da dumas i lezis Avazova zgrada ti ne gine.Doduse opet te satere hronicni umor i lose pamcenje ko je ima taj ga je bas nagrabusio.
njega je žena njegova unistila
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sto te zena moze unistit nemoze niko,ali vjerujte to covjeka slomije na prvu,a kad skonta za godinu, dvije,da ima hiljadu puta bolja po svemu od one prve rospije,ozdravis i procvjetas,govorim iz iskustva,ko nije dozivio nek ne komentarise.
Kako objasnjavas zene koje pate od depresije?
Ma meni je depresija od neizvjesnosti, kad sam dobar dodes negdje, odmah te pitaju sto se ne zenis, sta cekas, a ti ne mozes nikoga naci, manjak para onda, sve se to sakupi i onda danima nisam dobar.
Sretno majstore i Bravo 💪
Depresija se cesto javi kad ti je sve slozeno u zivotu i kazes kako. Razlog sto se bas sad javila depresija je sto si prdhdno prosao neku stresnu situaciju ili tezak period i nije ti tad nista mogla jer si bio dovoljno jak i cekala je tvoju prvu psihicku slabost.
Depresija nastupa onda kada shvatimo da živimo uzalud i da ništa nema svrhu. Ponekad ni djeca, ni porodica, niko vas ne razumije i sve se čini besmislenim. Nije vazno koliko novca imali, koliko svih zivotnih uzitaka, kuca, zene, zabave, automobili, putovanja, nije vazno. Covjek izbjegne depresiju samo onda kada utjehu potrazi u GOSPODARA SVJETOVA. Kada shvati da je zivot na ovom svijetu prolazan test, kakvi smo zaista ljudi. Onda covjek nadje svrhu i smisao u svemu. Hvala Bogu.
Svi negativni komentari dolaze od likova koji ne zasluzuju da ih se svrsta u ljudski rod. Kreteni ,bolest dolazi iznenada i ne bira ni status ni obrazovanje i nemoguce je bez ljekova izaci na kraj sa njom a oni izazivaju gojaznost . Ilicicu moje iskrene zelje za oporavak.
Sve najljepse ti zelim legendo.
Kakva depresija. Žena ga razvalili i to je to. Evo ti sve pa ga podudliš.
mozda brutalna istina za mnoge, al depresija je u biti prevelika opsjednutost sam sa sobom, odnosno oblik narcisizma al zapadnjacki govedji psiholozi ti nikad ovo nece priznat jer im je u interesu da drze monopol nad definicijama, da bi imali moc utjecaja, tako ti je to
Bravo majstore, nek je cist um, a pare dodju i odu.
Ma nama ove djevojke i zene stvaraju depresiju vjerujte, treba se fokusirati na sebe u zivotu..
Anksioznost i depresije je gora bolest od bolesti tijela u njoj te i um i tijelo boli. Govorim iz iskustva kada sam na put otisak dobio napad panike jer zelim biti u svojoj kuci zatvoren, a kada dodjes osjecas je usamljeno. Zaj4ban0 drugovi
Sretno Josipe u životu! Jednom ga je novinar upitao kako se izjašnjava po nacionalnosti i on je odgovorio osječam se i kao Slovenac i kao Hrvat i kao Bosanac. Svako dobro mu želim!
Sretno..Da se izboriš sa svim tim nedaćama..Treba živjeti,i poslije fudbala..Život je pred tobom,majstore!!
kuřvō sa đavolom igraš ples
Uspješno psihički obolio (na radost medija)