Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja već 25 godina trubim da je ovakav nogomet kapitalističko fašistička igra,nadam se da će tribine još barem godinu biti prazne,na neki način ovakav nogomet se treba uništit,gdje je nestala romantika?UEFA treba zabranit milionske ugovore i transfere,pa stoko(navijači)da li vas je stid kada napišete da je NN nogometaš zaslužio da sedmično igrajući ili sjedeći na klupi strpa u džep 100.000-200.000 milja!?
sirotilja, ma kad-tad ce propasti ove arapske pare
Nikad mi nece biti jasno kako jedan ganjac lopte moze biti placeniji od recimo ljekara,astronauta i sl.
Zato sto on donosi pare vlasniku vece nego sto ga placaju, a ti prvi da ti doktor kaze daj 100 miliona za operaciju rekao bi lakse unrijeti
Nije im dosta plata koju vec imaju koja je ogromna vec i daj neke bonuse, ovo nije normalno...
Dabogda vam za lijekove trebalo.
Stas mala plata velika žena kako naprijed tacno mi ih zao 😪😪😪😪