Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi dresovi su njima, ko meni recimo reklamna flasa viskija od hiljadu litara.....dobar san !!!
Treba biti covjek pa nesebicno pomoci kad dodjes u situaciju da mozes... Svaka cast Vedadu, a nadam se da ima jos slicnih gestova i treba pisati o njima jer samo takve vjesti mogu unijeti malo svjetla u ovo crnilo...
svaka cast vedo majstore najbolji si samo tako nastavi voli te cjela bosna i hercegovina
svaka cast vedo majstore najbolji si samo tako nastavi voli te cjela bosna i hercegovina
da pojasnimo ovima sto su primjetili da nema brojeva na dresovima...brojeva nema ali kad su se trebali stampat vecina su se otimali za te brojeve...www.nkkiseljak.com
pošteno ,ljudski, a ne HALILHODŽIĆ I SUŠIĆ šta su oni kome dali, nek se javi ko zna.
A sta reci,maestro na terenu i izvan njega.
Svaka cast Vedade.Ljudina si!!!
Ljudi na dresovima nema brijeva.
Koliko ja na slikama vidim na dresovima nema brojeva. Bas me zanima ko je dobio 14 a ko 19. A Vedadu svaka cast.
citaj @SehaxX :) nemoj odmah udarati na novinare. Stani, mucni, pogledaj razmisli :)
hahaha borili se za brojeve 14 i 19 a nigdje brojeva na dresovima,kako novinari znaju biti glupi,hahahahhaaaaaaaaaaaaa
mimi ili piski ili kaki. :) Svaka cast za podrsku djeci, svima koji to rade i trenutno VEDI !!!
Brojevi na dresovima u kojim su djeca igrala na utakmicama u skoli fudbala. Lija prica o skoli svojoj i djeci. Ovo su tek pristigli dresovi :).
taj igrac ne zeli slavu jer je ima i dovoljno u svijetu, samo zeli da pomaze bosni i ne zeli da se to gleda kao da kupuje slavu. znam da je istina jer sam ja isla tamo sa autobusima i davala djeci poklone. nisam ja novinar, a pravi novinari neka istraze ko daje ogromne pare za BiH i djecu a to nikad nije objavljeno. i to ne samo jednom vec godinama.