Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GAZI VEDO GAZI SINE BOSANSKI DZEKO CE NAVUCI 2 TI CES DOBIT DOSTA PROSTORA TRPAJ GRKE
ako Bog da Vedade
Želim sve najbolje u petak našim Zmajevima. Ali budimo realni,dobar start smo i očekivali.Grci su majstori provokacija i opstrukcije među prvih deset su u svijetu.Bojim se da nas je po običaju uhvatila euforija i da bi nas Grci mogli vartiti u realnost.Spremni su na sve,jači su u lobijima u UEFI.Ni Slovačku ne smijemo nikako potcjeniti.Naravno lakše je sa njima nego sa onim najjačima. Spustit se na zemlju pa šta Bog dragi da. Nadati se najboljem.
ma idemo ih odvaliti kao krme masnu vreću
Prenosi Face TV u petak..vise info http://www.facetv.ba/
@bosna I kranjem slucaju, gledaj na firstrowsports(TACKA)eu
Vedo lafcino! Samo deri. Kad si mogao Brazilu mozes i Grckoj..
dali netko zna dali ce biti TV prenos i koja televizija i koliko sati ,hvala
SAFETE UBLEHO, ODLAZI !!!
Koliko je Ibisevic dao golova u ovoj sezoni, ako neko zna? Pošto ovaj glupavi novinar to nije napisao!
Braco Bosanci , da ne bi rata ,ova rijec ( municija ) bi mozda pristajala , a buduci sta smo dozivjeli ,trebalo bi je u ovakvom kontekstu izbjegavati !
Vedo legendo, ti si jedini igrač koji ostavi 200 % na terenu, jest da nisi neka klasa, ali igraš srcem i zbog toga si mi najdraži ! Rasturi ona go.v.na Smrdska i ispucaj cijeli redenik u njihovog golmana ! ...i naravno da ne zaboravim, sve bi to mnogo lakše išlo da nam na čelu repke nije čovjek koji zrači am.aterizmom pa tako: Safete UBLEHO ODLAZI !
hoce li jednom neko nesto novo reciu vezi s utakmicom sa Grckom??
tzfujfjfjftgjfgtj
Najbolje teme se ne mogu komentarisati. Npr. ona teka o Kelly Brook. Najzenstvenija koka uzduz i porijeko
miske, dodaj mu redenik :D
vedade jesil siguran il sigurna?