Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko te J.e.b.e Jakupovicu, sto si ikako branio za CH poslije nastupa za BiH? Ostavi se ti fubala i ufati se kuhanja u Kozarcu. Nisi bezveze otvori restoran gore.
Procitas tekst i vidis o cemu se radi, dzeko laje i prikuplja bodove od gladnog svijeta, kojem je bitnije da dzeko zaradi vise miliona makar oni taj dan ne jeli.
hoces tudje dobijes kako zasluzujes ali poznat je nama hinjaluk i svicaraca i komsija mi smo rasadnik talenta, koji pokupise drugi ali obije se to ovim izdajnicima o glavu
Koji k$24% se mi u Bosni bunimo sto momci biraju Svicarsku,Hrvatsku i druge....pa sta im to mi imamo ponudit.Neko domoljublje i folove,ne zivi se od toga