Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobrodosao kuci!
Dobrodosao nazad kralju jedini, natjeraj ove manekene da trce i da krv pisaju za sveti dres! Samo ti to mozes!
Husref Musemić nema čarobni štapić, ali ima čvrst u ruku... hahahahaha!
Hahahaha! Najtrofejniji trener...dvije titule, pa to je Amar u jednoj sezoni pošamarao
daj ne ofirajte se sa ovim klipovima i pobjedama ovo su ciste namjestaljke za kladionicu bile ko fol sa besiktasem 2:2 kad su igrali u turskoj ovdje 0:5 bilo c c c ali eto igraci su se borili nisu ni znali pa pogledajte samo ovaj prvi go protiv genka ,pa fule penal ljudi i td..
Samo pamtite Genk i ispadanje od Dinama Kiyev,Zetu i Gradinu A Zaboravili ste SMEDEREVO,ispadanje u kupu od GRUDA,pet komada od Besiktasa... Jovic tada nije bio trener. Sto babi milo tojoj se snilo.
@Kommet Stadion ukraden režimski u zrijeme Gojera. Stvarni vlasnik opština Novo Sarajevo i SD Željezničar. A što je najgore u svemu vlasnici poljane koju zovete stadion i to GRUBTOVNI stara sarajevska porodica Majmunović. Sad kad će tražiti svoje ima da se vidi. Doduše ima vas u klubu u BOSS-u, u SDA, u SDP...pravilno rspoređeni pa borite se bogme.
Sad ocekujete valjda da odmah uzmete Kup i Prvenstvo. Mislim na ovu sezonu. Usput, uz njega odmah dolazi i desetine miliona eura, i pune tribine Hadisona. Ma smijesni ste sa ovim Fatih Terim Imperator, itd. Ovaj ce da vam ode brze nego je i dosao. Nema vas na mapi, i jos ste mnogo mali. Sa ovim Husrefom ili bez njega, vama je jedino ostalo da nam pusete u guz.cu. Zeljeznicar za zivot cijeli.
@bolo 1. Nije klubić nego klubčina (samo slijep ne vidi rezultate u prethodnim sezonama) 2. Igra odlična, jedno bar 50-ak godina ispred Sarajeva 3. NAŠ stadion - svaki drugi komentar je suvišan 4. Evropa sigurna, što se ne bi moglo reći za Sarajevo 5. Ko igra, i prima i daje golove... P.S. ''Kompleks zvani 1946''? - hahahahahah, taj ''stari'' klub....hahahah...čekaj, čekaj: HAHAHAHAHAHAHHA
@Izdajnici Ako vas nije strah, zašto komentarišete dešavanja u velikanu..., zašto se ne oglašavate kada su članci o Čeliku, Veležu, Borcu...., odgovor je jasan KOMPLEKS zvani 1946..... Drugo, zapitajte se šta se dešava sa vašim klubićem..., igra nikakva, stadion se ruši, Evropa ove godine će vam tek biti frustrirajuća, mislim da će te ove godine premašiti onaj vaš slavni rezultat od 7:1..., dakle, počnite čistiti svoju avliju, jer ako vam se desi odlazak Amara nimalo svijetla budućnost je pred vama, a mislim da se nazire lagani kraj imperije Amara, jer se to osjeti u "zraku" i mišljenja sam da sa onakvom igrom i timom nećete uspjeti zadržati prvo mjesto i osvojiti Kup izuzev ako vam u tome ponovno sudije ne pomognu..., no da se to kojom ludom srećom po vas i desi ja bih se na vašem mjestu BOJAO Evrope.....
Za sve one koji se kladjenjem bave iz hobija obavezno neka se prijave http://bet-tips.cogia.net Virtual bet - gubite samo vrijeme, ali ne i novac profesionalci su isto tako dobrodosli ako imaju slobodnog vremena :)
Kako volim pitarsku euforiju hahahah, nista smjesnije.... TITULA JE PLAVO BIJELA !
jes tesko biti "najtrofejniji trener torpeda". Kupis jedan trofej i niko te ne moze dostici 50 godina jer nema trofeja
Vec vidim scenario narednih desavanja. Prva izjava Husrefa:IDEMO NA TITULU OBECAVAM NAVIJACIMA. Druga izjava tamo nekad 5-6 kola prije kraja:MI STVARAMO TIM ZA NAREDNU GODINU.SAD NAM JE BILO BITNO SAMO DA SE PLASIRAMO U EVROPU. Standardno kod virslica
Bgm kad je Husref trenirao i znao sam ko igra u Sarajevu. Sad samo znam ko igra u našem šampionu. Vjerujem da je i sa pitarima tako, prije će prvi sastav Želje nabrojati nego omiljenog 'im kluba
@Sjever Mogu ti reci da jeste evo svake noci imam nocne more,nemogu da spavam,budim se uplakan,koliko me je strah.
taman da pripremi ekipu za narednu sezonu kada cemo se boriti za titulu aBd