Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po hiljaditi put kazem: IZET HAROVIC TREBA IGRATI U PRVIH 11 NA POZICIJI KRILA I DA SVOJOM FANTASTICNOM LJEVICOM GADJA DZEKU I IBISEVICA!!
nek gadja vrsajevica
njeg će na pauzi praćkom
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hajrovic je dokaz'o da zasluzuje igrati u prvih jedanaest ispred Susicevih agenata, dosta je vise bilo sa stelama !
Pa zar nije i on njegov agent koliko sam čuo. Mislim da u ovom trenutku svi trebaju što više pomoći Sušiču da bude što bolja atmosfera i da ima kontrolu nad igračima a tu mediji mogu odigrati važnu ulogu. A poslije prvenstva napraviti analizu koje bio pozvan, da li je bilo boljih igrača itd.
džeko i spahić u gradačac došli bmw-om nisu htjeli ko ostali autobusom sinoć džeko pijan ko zemlja večeras sa ibričićem derneče i autom su odmah otišli u dubrovnik katastrofa se nastavlja u reprezentaciji
šte veli Sušić da je ambijent bio fenomenalan :)... Naravno da jeste,jer ne navija se samo u Zenici i Sarajevu.A tome je dokaz i odigrana tekma mladih selekcija BiH i Srbije,u Tuzli prošle godine ;)...
IZET ZASLUZUJE MJESTO STARTERA MEDJU PRVIH 11 !! KUZMANOVICA I STANICA U ZAMJENU ZA VRSAJEVICA I TINU SUSICA, MOMCI SU MASINE!
A ti si sa svojim komentarom sav nadprosjecan.
kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
TO SRDJANE vole te bjelave
Bravo SRLE mnogo srece i igre akobogda za 1 tim reprezentavcije BIH
Za sve probleme oko ulaska humanitarne robe u Bosnu i Hercegovinu SNOSI ISKLJUČIVO VIJEĆE MINISTARACA! ZAŠTO JOŠ UVIJEK NISU UVEDENE SKRAĆENE PROCEDURE? ZAŠTO SAMO HRANA I ODJEĆA MOGU ULAZITI KAO HUMANITARNA ROBA, ZAR NAM NE TREBAJU PUMPE ZA VODU, ŠTEDNJACI, FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI, VEŠ MAŠINE I DRUGA BIJELA TEHNIKA? VIJEĆE MINISTARACA NA ČELU SA ALKOSOM BEVANDOM I ZAMJENIKOM SLAGUMDŽIJOM POD HITNO SMIJENITI I DOVESTI LJUDE KOJI ĆE DA RADE!!!!
mogli su im bar jedan pustiti da daju..........kud bas 5 ccc
Pa sta ima veze Mitre sto je Dodik potopio Semberiju vi imate srpstvo i mrznju sta c vama poljoprivreda i sve... Kada ste do sada od mrnje zivjeli mozete i od sada!!!
Ovo sto se radi Hajrovicu stavrno nije fer on je klasa... I uz svo postovanje prema Misketu, Hajroic bi trbao da pocinje svaku utakmicu a Miske sa klupe da ulazi... Jer Hajrovic je strasan igrac!
I kloc ni ovoj djecurliji nije mogao gola dati, oj tugo.
Kloc je davao kad je trebalo :)
Djesi kikser legendo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Milorad Dodik i Aleksandar Vucic zrtvovali i potopili Semberiju zbog Sapca!!! Milorad Dodik izdao Semberiju!! Evo šta se dešava u vezi Semberije i Šapca (to nećete čuti od Dodika i Vučića). Potpuno je jasno da su minirali branu ispred Bijeljine… Oni ispuštaju Savu u Bosni i tako plave Bijeljinu i cijelu Semberiju, da bi smanjili protok vode u Srbiju i sačuvali Šabac u kojem postoji opasna hemijska industrija. Oni potpuno svjesno i namjerno tovare bijedu na Bosnu. Eto, zato je Dodik bio kod Vučića. http://zokstersomething.com/2014/05/19/poruka-citaoca-iz-bosne-dodik-svjesno-poplavio-bijeljinu/ Aleksandar Vucic potopio Semberiju zbog Sapca!!!! Premijer Srbije Aleksandar Vučić na sjednici za izvanredne situacije govorio je o obrani Šapca. "To će značiti Divkoviću da primjenjujemo ratne mjere, da vodu puštamo na jednu drugu stranu, a o tome ćemo kasnije nasamo razgovarati... Divkoviću jesmo li se razumjeli? Šabac moramo braniti svim sredstvima! Zadatak cijele države je obrana Šapca pod svaku cijenu. Padne li Šabac Divkoviću znate što trebate raditi?"... izjavio je srpski premijer tijekom sjednice za izvanredne situacije, obraćajući se načelniku srpske vojske Ljubiši Dikoviću. Izjava se nalazi u vremenu od 3:17 minuta. http://***/vijesti/regija/123062-video-vucic-i-ratne-mjere-je-li-ova-snimka-dokaz-da-bi-vucic-namjerno-potopio-jedan-grad-da-bi-spasio-drugi.html
Neizmjerno hvala zmajevi! Jedva cekamo da Vas vidimo u Brazilu! Za RS porucujemo, od Juna 2x dnevno apaurin I caj metvica, ujutro I uvecer! Brazil is coming! Tiruuuuu liruuuuu u Braziluuuu! Volim te Bosno !!!!!!
zaboravio si vrsajevica evo dislajk
I Rs je bosna koliko znam
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Izet mašina,,Hadžić će po meni biti igračina,momak igra kulturno i igrom puno podsjeća na Misketa..Avdija pokriva 80% terena tako da ne treba da se bojimo crvenih kartona na SP :D
Stanic umjesto Vrsajevica u Brazil!!!
a tino je za prvih 11
Ja kretena, 5-0. To se malo pusti.