Komentari (531)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke komšije,bili ste pravi i bez igrača manje.Pokazali ste se dominantnim na terenu!Vidimo se u Braziluuu....
Bosanski B team Hrvatska na svjetskom, bravo bosanci,tj mislim na slijedece igrace :(Mandzukic,Srna,Kovacic,Lovren,Simuic,Corluka,Petric,Rakitic,Jelavic i ostala druzina porijeklom iz Bosne) Steta i sto bosanski c team Slovenija nije prosla dalje.
Sve čestitke komšijama,lavovski su se borili i pobjedili... A nacionaliste i s njihove i naše strane nabijem na kur.c... Bravo Vatreni, skupa idemo u Brazil...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
cestitke za hrvatsku , steta sto niste dali i treci al ste pokazali snagu :) kovacic je daleko najbolji igrac hrvatske
koju su to bogati oni snagu pokazali
pa igrali su sa igracem manje poluvrjeme i vise , stvorili su sansi da dobiju 5 0 , a koju je sansu imao islad u ovom dvomecu ? mi cemo biti kanta za nabijanje sa avdijom i safetom a hrvati do cetvrtfinala
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Srbi su svojevremeno tvrdili i da je hrvatska valuta također ustaška zato što se koristila za vrijeme ndh, no kuna je puno starija od ndh. druga stvar u ndh službeni pozdrav je bio "za poglavnika i dom" tako da nije čak niti isto. kad bi mi hrvati slušali što nam drugi govore nebi nas bilo tako da su komentari glupost.
da vi ste imali tezu skupinu...heheh..koje prosipanje...mi smo argentinu tukli 3-1 ...hehehe
ali brate moj, vas je tukla skotska, hahahah
tuklo nas je i 98-e pa treci u svjetu....a necete vi to za 100 godina..
ma sta im cestitiate, kao da su se oni radovali kad smo mi prosli, dajte ba ljudi, ako su prosli, prosli su sebi, pa realno za "veliku" rep. hrvatsku bilo bi sramota da nije otisla u brazil... zato, nit mi je krivo nit mi je drago, sto bi se reklo meni ni u dzep, a ni iz dzepa...
Ako nisi primjetio/la, ovdje nesmijes imati svoje misljenje,niti biti iskren odmah te utoravaju i prozivaju idiotom,znaci moras da pleses kako ti kazu ili da budes klasicni dupelizac.
Ali baš tako...cestitam i tebi koja si ovo napisala i tebi koji si iskomentarisao....rijetki realni i logicni komentari ! Volim vas :***
Prosjecna utakmica. Pobjeda protiv vise nego loseg protivnika, i da nsu pobjedili ovakav Island bila bi sramota. Zato nem apotrebe za dizanjem. Uhvatili su zadnji voz za Brazil, i neka budu happy. A i nasi Zmajevi bi se mogli malo spustiti, ovo sa Argentinom nije licilo na nista. Budu li obje repke s ovakom igrom otisle u Braztil, bojim se katasrofa na obje strane. Sretno.
trtezuo nije hrvat. hrvaz nikad ne kaze "porediti", nego "usporediti".
cajo ne trolaj vise. i proguglak malo sto je to fasizam.
Šimunić sa navijačima "pozdravio" Brazil ustaškim pozdravom
Cestitam susjedi igrali ste odlicno :)
ne cayo, ppcetkom 90tih smo vam mi govorili da ce vas srbi klati, a vi niste vjerovali
Narode, nemojte biti glupi, pa Bosna trenutno najljepše igra nogomet na balkanu, Štimćeva Hrvatska se nije mogla usporediti s Bih nikako, ali s Kovačom, ovo je neka druga Hrvatska, ja jesam Hrvat, ali treba realno govoriti i bez svađe, uspjeli smo se utrpat za Brazil, to je najvažnije, a tamo ko bude im'o više sreće!
smucalo, island nije bio s hrvatskom u grupi.
Svaka cast Hrvatska, nisam dugo vidio ovakav zar i zelju za pobjedom. Izgleda da im je samo trebao dobar motivator, a ne strucnjak.
Ja neznam kome je draze sto je Hrvatska pobjedila. Nasim plitkoumnim Bosnjanima ili bosanskim katolicima koji se ismijaju nasoj repki i nasim navijacima kada slave pobjedu iste. Zalosno! Ovako je bilo i pocetkom 90ih. Pa kad Balije dobise noz u ledja onda se malo probudise. A 15 godina kasnije sve zaboravljeno. U BH gradovima gdje su ti fasiti (Hrvati) vihori se na svakom cosku zastava susjedne nam drzave, skole su podjeljene na fasiste i balije i svi imaju hrvatsku postu! Nemogu da shvatim.
Halo bolan! Kakav Hrvat u Bosni??? Covjece, to nema na svijetu! Ako si hrvat, budi hrvat, al u Hrvatskoj. U Bosni mogu smo biti bosanci,bosnjaci, bosnjani sa razlicitim vjeroispovjestima, a sve ostalo nema mjesta u BiH.
Ma j.ebo te nametnuti ustav!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ocekivano i napokon i odradjeno.. sretno komsije... mislim, ako hrvatska repka nije sposobna island razvaliti, iskreno nema sta ni traziti na SP-u... a svi znamo da oni itekako imaju mjesto na tom takmicenju.. mrzili mi njih ili ne, ali je to cinjenica...pitanje je samo, zasto bi nekoga uopce mrzili... ja se radujem, jer smo jedine zemlje zapadnog balkana koje idu u brazil.. i to govori dosta i o njima a i o nama... sretno....
Bravo Nerko , zdravo i pozitivno razmisljanje :)
Neka nam živi jedina HRVATSKA!